marta18691
Fanka BB :)
Bardzo ładna kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję! Skoro tyle osób mówi.. Poczekam do poniedziałku i zrobię betę.Bardzo ładna kreska
Kreska jest. Duphastonu się nie odstawia, jeśli jest ciąża. Bierze się dalej. Potem ewentualnie lekarz mówi kiedy i jak odstawić.Nie mogę dziś pójść na badanie, bo synek się rochorował, jutro pewnie mi się uda. Powtórzyła jednak test, ale nie zauważyłam, że o mniejszej czułości.. Ale i tak kreska już wyraźniejsza.
Nie wiem tylko, co z duphastonem- lekarz jest na wakacjach..
Dziękuję!!! Tak zrobię.Kreska jest. Duphastonu się nie odstawia, jeśli jest ciąża. Bierze się dalej. Potem ewentualnie lekarz mówi kiedy i jak odstawić.
Tak bardzo ładna kreska, moja to chyba błąd testu? Robiony na 4 dni przed miesiączkaBardzo ładna kreska
Pozytywny, tez taki bym chciala, a mialam duO slabsze i to niby w terminie @. zrób betę...Tak bardzo ładna kreska, moja to chyba błąd testu? Robiony na 4 dni przed miesiączka
Kreska jest więc powtórz w dniu miesiączkiTak bardzo ładna kreska, moja to chyba błąd testu? Robiony na 4 dni przed miesiączka
Dziękuję za odpowiedź, tak się złożyło że jutro wizyta u gina także zobaczymy staramy się już 6 msc i nadzieja jest ze to jednak pozytywPozytywny, tez taki bym chciala, a mialam duO slabsze i to niby w terminie @. zrób betę...
Gin nic nie zobaczy, moze zlecic bete plus przyrost czy jest.Dziękuję za odpowiedź, tak się złożyło że jutro wizyta u gina także zobaczymy staramy się już 6 msc i nadzieja jest ze to jednak pozytyw