E
Elka1993
Gość
I tego Tobie życzę z całegoDziękuję . Mam nadzieję że kiedyś się pochwalę testem gdzie nie będzie trzeba się doszukiwać cienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tego Tobie życzę z całegoDziękuję . Mam nadzieję że kiedyś się pochwalę testem gdzie nie będzie trzeba się doszukiwać cienia
Dziękuję [emoji846]. Mam nadzieję że kiedyś się pochwalę testem gdzie nie będzie trzeba się doszukiwać cienia
O masakra , na 2 to widać , bardzo widać przykro mi bardzo , ale życzę upragnionych 2 mocnych kresek !!!!:*To były moje cienie z lipca [emoji17]
Niestety one lubią dawać takie złudne nadzieję Zobacz załącznik 1171855
Ja też nie. Mam wrażenie, że każdy widzi to co chcę i same sobie kobiety robią nadzieję niepotrzebna. Test jak ma być pozytywny to będzieZupełnie nie widzę drugiej kreski....
Przykre, ale prawdziwe...Ja też nie. Mam wrażenie, że każdy widzi to co chcę i same sobie kobiety robią nadzieję niepotrzebna. Test jak ma być pozytywny to będzie