reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

test ciazowy

witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny

reklama
Rozwiązanie
Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno :( od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem :( takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje :(((
Test ciążowy można zrobić najwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki.
Ale możesz iść na badanie krwi beta hcg. Daje wynik wcześniej niż test.

witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Ale czego objawy, wszystkie objawy owu, czy ciąży? Stosunek był w czasie owu? Bo samo zbliżenie nic mówi, my z mężem kochamy się zaraz po skończonej @ co dwa dni przez cały cykl do następnej @
Niektorym kobietom może wyjść wcześniej test jeśli mają krótkie cykle, ale 6 dni sugerując, że miałaś na myśli owu to chyba nie, najlepiej czekać do terminu @

reklama
reklama
Nie ma opcji żebyś miała objawy ciąży. Co znaczy wszystkie objawy? Miałaś wszystkie objawy które jakakolwiek kobieta na świecie już miała. Nie wkrecaj sobie tylko poczekaj do terminu @

Do góry