reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

test ciazowy

witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny

reklama
Rozwiązanie
Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno :( od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem :( takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje :(((
reklama
Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe
20200626_085643.jpg

Załączniki

• 15931599784155372625788297768463.jpg
    15931599784155372625788297768463.jpg
    665 KB · Wyświetleń: 83
Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
Witam,
Test należy wykonać z porannego moczu i odczytać po czasie wskazanym przez producenta. To test immuno, po godzinie mogą zajść w nim procesy które spowodują wybarwienie drugiej kreski. Jednak nie mają nic wspólnego z ciążą, prawdopodobnie. Proponuję udać się nawet dziś do laboratorium i zrobić betę z krwi. Dziś będzie Pani znała wynik badania i wszystko się wyjaśni.

Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
Negatywny. po takim czasie się nie można sugerować, powtórz z porannego moczu ,i patrz do 5 min ,potem kosz,i żadnego wyciagania i doszukiwania się

reklama
Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno :( od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem :( takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje :(((

Rozwiązanie
reklama
Do góry