reklama
Rozwiązanie
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje ((Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Najprawdopodobniej wkręcasz sobie objawy.
Z testem poczekaj do dnia spodziewanej @.
Z testem poczekaj do dnia spodziewanej @.
reklama
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test odczytuje się do 5 minut.
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Test odczytuje się do 5 minut.
[/QUOTE
No tak wlasnie planuje ja to mam zawsze jakas testowa przygode hehe
Witam,Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
Test należy wykonać z porannego moczu i odczytać po czasie wskazanym przez producenta. To test immuno, po godzinie mogą zajść w nim procesy które spowodują wybarwienie drugiej kreski. Jednak nie mają nic wspólnego z ciążą, prawdopodobnie. Proponuję udać się nawet dziś do laboratorium i zrobić betę z krwi. Dziś będzie Pani znała wynik badania i wszystko się wyjaśni.
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
W sumie mam po drodze..zobaczymy czy mnie przyjma dzisiaj . W sumie o krwi nie pomyslalam . Dzieki dam znacTrzy testy płytkowe kosztują więcej niż badanie krwi i nie są tak dokładne. Dodatkowo po co czuć stres do jutra?
Fado123
Fanka BB :)
Negatywny. po takim czasie się nie można sugerować, powtórz z porannego moczu ,i patrz do 5 min ,potem kosz,i żadnego wyciagania i doszukiwania sięHejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
reklama
Madziulkaaa
Fanka BB :)
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje ((Test odczytuje się do 5 minut.
reklama