reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

test ciazowy

witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny

reklama
Rozwiązanie
Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno :( od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem :( takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje :(((
reklama
Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe
20200626_085643.jpg

Załączniki

• 15931599784155372625788297768463.jpg
    15931599784155372625788297768463.jpg
    665 KB · Wyświetleń: 85
Hejka dziewczyny . Nie chcialam zakladac nowego watku . Postaram sie opisac moja sytuacje w skrocie . Kilka dni po owulacji dostalam zapalenia pecherza , albo moze ucisku na pecherz , poradzilam sobie z tym, juz nie boli , moze delikatnie. Teraz dalej.. 2 dni temu 26 dc troszke krwi na papierze , ale nie wiem czy krew bo pecherz czy zagniezdzenie , na poczatku myslalam ze okres no ale nie przyszedl . Wczoraj 27 dc zrobilam test i go NIE WYRZUCILAM , lezal w lazience - negatywny -caly czas negatywny brak cienia cieni
Dzisiaj rano powtorzylam test i na poczatku niby nic . Po dluzszej chwilk max godzina ale watpie 2 krechy . A teraz po jeszcze dluzszym czasie ta krecha sie skrzywila
Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
Witam,
Test należy wykonać z porannego moczu i odczytać po czasie wskazanym przez producenta. To test immuno, po godzinie mogą zajść w nim procesy które spowodują wybarwienie drugiej kreski. Jednak nie mają nic wspólnego z ciążą, prawdopodobnie. Proponuję udać się nawet dziś do laboratorium i zrobić betę z krwi. Dziś będzie Pani znała wynik badania i wszystko się wyjaśni.

Zalaczam zdjecia
Co o tym myslicie ? Bardziej negatyw czy pozytyw ? Zaraz lece do apteki zeby kupic test .. ale sie mega niecierpliwie hehe Zobacz załącznik 1139276
Negatywny. po takim czasie się nie można sugerować, powtórz z porannego moczu ,i patrz do 5 min ,potem kosz,i żadnego wyciagania i doszukiwania się

reklama
Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno :( od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem :( takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje :(((

Rozwiązanie
reklama
Do góry