reklama
Rozwiązanie
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutno od 20 dnia cyklu mam ból piersi sutków szczególnie wczoraj takie szczypanie ,kłucie , i ból podbrzusza oraz jajników Tak ze musze czasem zmieniać pozycje do spania bo mnie boli ... wczoraj i dzisiaj mnie mdli ,chociaż tak tez mialam w poprzednich cyklach Przed okresem takie trochę bez sensu tu pisanie o tym wiem , ale ktoras może pocieszy i da nadzieje ((Test odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
młoda1994
Fanka BB :)
Nie.witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
marta18691
Do miesiaczki trzeba czekac i wtedy jak sie nie pojawi to zrobic testwitam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
młoda1994
Nawet z krwi jest za wcześnie bo zagniezdzenie może być między 6 a 12dpo i z krwi napewno wyjdzie poniżej 5.Test ciążowy można zrobić najwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki.
Ale możesz iść na badanie krwi beta hcg. Daje wynik wcześniej niż test.
jasani
A co to znaczy, że miałaś wszystkie objawy? Może to była dopiero owulacja.witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Mooni89
Ale czego objawy, wszystkie objawy owu, czy ciąży? Stosunek był w czasie owu? Bo samo zbliżenie nic mówi, my z mężem kochamy się zaraz po skończonej @ co dwa dni przez cały cykl do następnej @witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Niektorym kobietom może wyjść wcześniej test jeśli mają krótkie cykle, ale 6 dni sugerując, że miałaś na myśli owu to chyba nie, najlepiej czekać do terminu @
reklama
reklama
Mała.czarna
Nie ma opcji żebyś miała objawy ciąży. Co znaczy wszystkie objawy? Miałaś wszystkie objawy które jakakolwiek kobieta na świecie już miała. Nie wkrecaj sobie tylko poczekaj do terminu @