reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Anonim11111

Początkująca w BB
Witam , mam problem i sama nie wiem juz co mam myśleć . Od ponad 3 miesięcy staramy się o dzidzie , 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty ( były zalecone poniewaz wykryto u mnie zespół policystycznych jajników ) nie mam okresu od czasu odstawienia tabletek , dzis popołudniu zrobiłam test . Widać na nim kreskę pozioma i cień kreski pionowej , kreska pionowa jest bardzo bardzo jasna i nie wiem co mam o tym myśleć . Jutro z samego rana muszę zrobić kolejny test , ale nie daje mi to spokoju stad post . Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi
2016625C-9FAA-4F47-815C-02AB031C3930.jpeg

reklama
Konsultowałam z lekarzem odstawienie tabletek i uprzedzała , ze tak może być poniewaz hormony musza się ustabilizować , ale nie wykluczała w tym czasie zajścia w ciąże a wręcz przeciwnie . Od kilku dni czuje tez lekki ból jajników , niekiedy delikatne kłucie a niekiedy ból brzucha jak przed miesiączka
To na 99% ciąża :)

reklama
Moim zdaniem nic tam nie widać. Przy PCO okres może nie pojawić się przez długi czas. A czy starania były cały czas?

Na żywo widać ja bardziej niż na zdjęciu , ale jest bardzo delikatna . Starania były na pewno kilka dni w tygodniu plus zmiana klimatu ponieważ to tez lekarz polecił , choć tez ciężko mi uwierzyć ze przy PCO tak szybko się udało

Na żywo widać ja bardziej niż na zdjęciu , ale jest bardzo delikatna . Starania były na pewno kilka dni w tygodniu plus zmiana klimatu ponieważ to tez lekarz polecił , choć tez ciężko mi uwierzyć ze przy PCO tak szybko się udało
Mogło się udać, ale ja naprawdę nie widzę tam żadnej kreski. Poczekaj parę dni i ponów test.

Powiem szczerze nie widzę drugiej PIONOWEJ kreski. Obracałam tel, przybliżałam obraz i nic. Ale myślę że jak zrobisz kolejny test to napewno będzie coś widać. Trzymam kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam , mam problem i sama nie wiem juz co mam myśleć . Od ponad 3 miesięcy staramy się o dzidzie , 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty ( były zalecone poniewaz wykryto u mnie zespół policystycznych jajników ) nie mam okresu od czasu odstawienia tabletek , dzis popołudniu zrobiłam test . Widać na nim kreskę pozioma i cień kreski pionowej , kreska pionowa jest bardzo bardzo jasna i nie wiem co mam o tym myśleć . Jutro z samego rana muszę zrobić kolejny test , ale nie daje mi to spokoju stad post . Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedziZobacz załącznik 1014795
Ciaza:)

Załączniki

• 20190701_132619.jpg
    20190701_132619.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry