reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Anonim11111

Początkująca w BB
Witam , mam problem i sama nie wiem juz co mam myśleć . Od ponad 3 miesięcy staramy się o dzidzie , 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty ( były zalecone poniewaz wykryto u mnie zespół policystycznych jajników ) nie mam okresu od czasu odstawienia tabletek , dzis popołudniu zrobiłam test . Widać na nim kreskę pozioma i cień kreski pionowej , kreska pionowa jest bardzo bardzo jasna i nie wiem co mam o tym myśleć . Jutro z samego rana muszę zrobić kolejny test , ale nie daje mi to spokoju stad post . Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi
2016625C-9FAA-4F47-815C-02AB031C3930.jpeg

reklama
A po ilu dniach robiłaś kolejny ?
Ja właśnie zrobiłam nowy i podobnie jak wczoraj wiec chyba to fałszywy alarm Zobacz załącznik 1014933
Robilam co dwa dni...clearblue sie nie myli.
:) po tygodniu taki...na moim 1 byla slabsza niz u Cb..moj maz mowil ze sobie wmawiam bo tam nic nie ma na tescie:D
Ale zrob bete mi sie wydaje ze dzis ciut mocniej widac kreske na Twoim...wczorwj musialam sie przygladac dzis normalnie widac slabiutka kreske:)

Załączniki

• 20190701_131725.jpg
    20190701_131725.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Wydaje mi się, że jakiś cień widzę [emoji848] ale jak dobrze zrozumiałam pisałaś, że nie masz miesiączki od długiego juz czasu.

Tak nie mam miesiączki odkąd odstawiłam tabletki antykoncepcyjne , pani doktor mówiła , ze to normalne do kilku miesięcy po tabletkach i ze w tym czasie również mogę starać się o dziecko jeśli do pol roku nie wyjdzie wtedy będzie ingerować tabletkami ze względu na wykryte u mnie PCO . Dodam ze mam 23 lata także to wszystko to dla mnie nowość , ale nie ukrywam ze bardzo chciałabym żeby ten tajemniczy cień okazał się prawda

reklama
Do góry