reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy pozytywny

Anonim11111

Początkująca w BB
Witam, pisze ponieważ to moja pierwsza taka sytuacja . Na wstępnie zaznaczę , ze mam 23 lata i około rok temu wykryto u mnie zespół policystycznych jajników , dostałam tabletki antykoncepcyjne aby pecherzyki zniknęły , w maju odstawiłam tabletki . Mój ostatni okres był 28 sierpnia a dziś zobaczyłam piękne dwie kreski na teście ciążowym drugi i trzeci również to potwierdził . Z racji ze mieszkam za granica chciałam zapytać kiedy najlepiej udać się na pierwsza wizytę u lekarza ?
Dodam , ze nie mam jakiś szczególnych objawów oprócz bólu podobnego do menstruacyjnego .
Dodatkowo chciałam zapytać czy przy PCO ciąża może być jakoś szczególniej narażona ? Z góry dziękuje za wszytskie odpowiedzi.

Załączniki

• CD2D438A-2488-4079-98F2-20EE101F2363.jpeg
    CD2D438A-2488-4079-98F2-20EE101F2363.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 248
reklama
ok tydzień w tą czy w tą zgodzę się , ale serduszko dopiero w 10 tyg ? no to przesada i musiałoby być coś grubo nie tak ,a to że w 7 tyg nie było serduszka ,nie świadczy o tym że w 7+1 nadal nie biło ,tylko wizyta była za tydzień i dlatego tak wyszło
Chyba źle zinterpretowałaś wypowiedź koleżanki. Napisała że w 10 tygodniu dziecko już przypomina człowieka a nie, że wtedy pokazuje się serce :)

reklama
ok tydzień w tą czy w tą zgodzę się , ale serduszko dopiero w 10 tyg ? no to przesada i musiałoby być coś grubo nie tak ,a to że w 7 tyg nie było serduszka ,nie świadczy o tym że w 7+1 nadal nie biło ,tylko wizyta była za tydzień i dlatego tak wyszło
Ja napisałam swoje zdanie i ja bym poszła od 8 do 10. Możesz mieć swoje zdanie na ten temat :) odnośnie serduszka napisałam przed 8 tc