Miska11223344
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie mam możliwości iść na bete bo mieszkam za granica i oni nie uznają ciąży do 3 miesiącaHmm.. Niby może coś tam jest ale nie widać na zdjęciu.. Najlepiej idź na betę i będziesz wszystko wiedziala
Przykro miNo ja mam tak samo... Mam nadzieję że w tym cyklu się wkoncu uda. Jedno poronienie mam za sobą![]()
Niestety coś o tym wiemJa potrafię codziennie robić testy bo tak mnie korci.. Jak ktoś bardzo chce to ciezko zajść w ciążę.. Niestety taka zlosliwosc
Postaram się nie myślećMiałam to samo. Pilnowałam cyklu, robiłam jakieś zaawansowane obliczenia, a testowałam nawet przed miesiączką. Potrafiłam robić kilka testów w cyklu, a później i tak przychodził okres. Lepiej się tak nie nastawiać i tak o tym nie myśleć (wiem z autopsji, że ciężko).Niemniej jednak trzymam kciuki.
Będzie dobrze, uda się!Niestety coś o tym wiemzłośliwość losu kochana !! Ale damy radę !! Kto jak nie my ?!
![]()
Dziękuje za wsparcieBędzie dobrze, uda się!![]()