Miska11223344
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli dwa dni po powinno być bardzo widoczne. U mnie dwa dni po terminie okresu było tak:Jest dwa dni po @
Jeśli dwa dni po powinno być bardzo widoczne. U mnie dwa dni po terminie okresu było tak:
Nie zgodze sie,syn mi wyszedl tydzien po terminie i byla to slaba kreska,zalezy od owu i dlugosci cyklu,a nie wiemy jakie autorka maJeśli dwa dni po powinno być bardzo widoczne. U mnie dwa dni po terminie okresu było tak:
Powtórz test, w instrukcji na pewno jest napisane po jakim czasie wynik jest nieważny. Zazwyczaj jest to ok. 5-10 min. Po tym czasie mogą zachodzić różne reakcje i fałszować wynik.Mam taki sam problemwidzę cień kreski i niewiem co o tym myśleć
zostawiłam test na pralce dziś rano, jak wróciłam z pracy dostrzegłam jakiś dziwny cień plusa... czy któraś mama tak miała ? Miesiączka spóźnia się już 4 dzień ...
Kwestia tego czy ja mam jakieś zwidy czy ta kreska naprawdę jest dajcie znać czy coś widzicie !! Może moja paranoja zaczęła działać !!
Poczekam kilka dni i zrobięPowtórz test, w instrukcji na pewno jest napisane po jakim czasie wynik jest nieważny. Zazwyczaj jest to ok. 5-10 min. Po tym czasie mogą zachodzić różne reakcje i fałszować wynik.