reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Oczywiście że nie na każdego
Ja jestem tego przykładem
Test z krwi pozytywny beta ujemna
Nie ma możliwości że spadła bo wyszła 25 bete.
To tylko sprzęt, to tylko test więc trzeba brać pod uwagę jego wadę. Życie
młoda1994
Zgadzam się w 100%Oczywiście że nie na każdego
Ja będe miała sentyment napewno do tego testu, jako pierwszy wykrył mi ciąże (testy z moczu kilka dni później) - a dziś zaczynamy 6 tydzień życia w dwupaku
Czy taki wynik 30’minut po czasie można uznać za wiarygodny? Ehh nie chciałabym być w ciąży i potrzebuje waszej radyCześć! Moze komuś się przyda. od 9 miesięcy staram się z partnerem o dziecko. Ilość zakupionych każdego miesiąca testów ciązowych jest nie do zliczenia. Dzis w Aptece farmaceutka zapytała czy nie chce testu z krwi co sie robi z palca hmm nie powiem, zdziwiłam się ze mozna go zrobić w domu
test z krwi pozytywny (zdjęcie), 3 test z moczu negatywne. Jestem tydzień przed planowaną miesiączką. Zaczynam się powoli cieszyć
Załączniki
Hej mam to samo zrobiłam test babycheck dzień przed .miesiączką po południu , na drugi dzień neta wyniosła <1,2 W laboratorium powiedzieli zeby powtórzyć za tydzień jak nie będzie miesiączki teraz jest 2 dzień jak nie mam jeszcze i poczekam cierpliwie może faktycznie jestem sie okaże bo na okres się nie nastawia coś u mnieCzy taki wynik 30’minut po czasie można uznać za wiarygodny? Ehh nie chciałabym być w ciąży i potrzebuje waszej rady
Załączniki
Witaj w klubie mam podobnie tylko za mało krwi oddałam bo zaczął się trochę rozlewac na drugi dzień neta <1,2 Ale okresu już 2 dzień nie ma no o tak czekam na zdjęciach jest ten sam test co powstało w upływie 10 minut ale niby nie ma nic no ale w końcu okresu nie ma dalej mam za kilka dni bete powtórzyćCześć! Moze komuś się przyda. od 9 miesięcy staram się z partnerem o dziecko. Ilość zakupionych każdego miesiąca testów ciązowych jest nie do zliczenia. Dzis w Aptece farmaceutka zapytała czy nie chce testu z krwi co sie robi z palca hmm nie powiem, zdziwiłam się ze mozna go zrobić w domu
test z krwi pozytywny (zdjęcie), 3 test z moczu negatywne. Jestem tydzień przed planowaną miesiączką. Zaczynam się powoli cieszyć
Załączniki
I jak @Nieznajoma89 ? Ja dziś właśnie też zrobiłam Baby Check. Również wyszła blada kreska. Test z moczu wyszedł pozytywnie. Czekam na wyniki bety :-)
stokrotka 35
Aktywna w BB
Dziewczyny proszę o radę. Wykonalam test baby check z krwi11 dni przed spodziewaną miesiączki. Nie wiem czy to nie za wcześnie. Ale wydaje mi się że na tym teście widzę taki bardzo słaby cień drugiej kreski. Powiedzcie mi czy wy też to widzicie? Czy ja sobie to wkrecam? Tak szczerze mówiąc wolalabym teraz nie być w ciąży. Ale proszę o opinię czy wy też się dopatrzylyscie czegokolwiek czy to tylko moja pod świadoma wyobraźnia?
reklama
Gosia903488
Ja nic nie widzę.