reklama
A miałaś jakieś straty po drodze? Jakieś poronienia? Jeżeli NIE, to czemu miałoby się to zdarzyćCześć,
Pierwszy pozytywny test wyszedł już 9dpo (był delikatny)
Dziś 11dpo wyszedł pozytywny mocno widoczny.
Umówiłam już wizytę u lekarza ale nie mam pomysłu jak się wyciszyć aby się nie nakręcać ze wydarzy się coś złego pomocy!!
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie masz już na nic wpływu. Twoje nerwy nic nie zmienią. Co ma być, to będzie.Cześć,
Umówiłam już wizytę u lekarza ale nie mam pomysłu jak się wyciszyć aby się nie nakręcać ze wydarzy się coś złego pomocy!!
Na kiedy masz lekarza?
NiebieskookaEM
Pamiętaj, zę lekarz najprawdopodobniej zobaczy pęcherzyk dopiero w okolicach połowy 5tc, a serduszko to dopiero w okolicach 7-8 tc
Niestety jedna ciąża pozamaciczna i jedna strataA miałaś jakieś straty po drodze? Jakieś poronienia? Jeżeli NIE, to czemu miałoby się to zdarzyć
Lekarz jest na polowe 6 tygodniaPamiętaj, zę lekarz najprawdopodobniej zobaczy pęcherzyk dopiero w okolicach połowy 5tc, a serduszko to dopiero w okolicach 7-8 tc
Lekarz 25.03 wiec jeszcze trochę czasu mamNie masz już na nic wpływu. Twoje nerwy nic nie zmienią. Co ma być, to będzie.
Na kiedy masz lekarza?
jasani
Chyba 25.04. Na wyciszenie inie myślenie otym co będzie polecam po prostu pracę. No chyba, że jestes na chorobowym to jakaś książka, komedie.Lekarz 25.03 wiec jeszcze trochę czasu mam
matkaniewariatka
po pozamacicznej warto skontrolować przyrosty bety. może to Cię uspokoi
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Cześć, po pierwsze gratuluje i trzymam kciuki. jeżeli chodzi o wyciszenie to polecam medytacje: może jakaś na YT lub z aplikacją. Zajmij się sobą, chodź na spacery słuchając podcastów lub ulubionej muzyki. Może masz hobby? A może hobby, które zawsze chciałaś rozwijać? Jeżeli masz więcej cierpliwości to może puzzle? Czytanie książek, oglądanie filmów. Jeżeli lubisz gotować to spróbowanie nowych przepisów? Wszystko zależy od Twoich zainteresowań i preferencji. mnie w takich sytuacjach pomaga robienie list to-do i wykreślanie zadań.Cześć,