reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
Pozytywny. jeszcze 4 dni przed okresem, jak zrobić w dzień okresu to będzie taka już całkiem wyraźna
KarolinaDD
A i gratulacje i żeby ta ciąża była nudna
Misia911
U mnie taka kreska oznaczyła ciążęDziś z rana zrobiłam test. Czy taka kreska oznacza, ze jest pozytywny? Robiłam to 4dni przed planowanym okres
Zobacz załącznik 1435760
Doradzam oznaczenie beta hcg w odstępach 48h 3mam kciuki!
malinowelove
Wygląda, jak pozytyw, żeby mieć 100% pewność warto zrobić betę. Po cichu gratuluję
KarolinaDD
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki…OMG! Przygotowywałam się na ten dzień a i tak jestem zaskoczona. Szczególnie, ze jeszcze miałam infekcje tydzień temu wiec nie nastawiałam się na ciąże
Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Piękna kreseczka też na taką czekałam . Gratuluję . U mnie niestety chyba nic z tego zrobiłam setki testów . Parę dni temu na dwóch testach wyszła blada kreseczka dziś dzień okresu test negatywny więc niestety . Załącze testy z bladym cieniem z paru dni wcześniej dwa pierwsze dzisiejszy ostatni , niestety bez cienia nawet małej iskierki czekamy na okres...
Załączniki
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki
To jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki…
reklama
INKA1990
Normalne, że się boisz i niestety nie pocieszę Cię ale to nie mija. Ja też najpierw modliłam się, żeby wytrwać do tego 10 tyg. bo ponoć zmniejsza się ryzyko poronienia, później prenatalne i znowu stres czy na pewno dziecko zdrowe, później połówkowe, później byle do 24tc. Obecnie 33 tc i pomimo, że nic się nie dzieje to stresuję się żeby wytrwać to tego 37tc.To jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/
Później podejrzewam, że jest jeszcze gorzej
Ale gratuluję i trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia i ciążę bez komplikacji.