Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Nie bój się myśl pozytywnie wszystko będzie dobrzeTo jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bój się myśl pozytywnie wszystko będzie dobrzeTo jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/
niestety ciąże takie są, jednocześnie 9 miesięcy ogromnej radości i jeszcze większego strachu o te maleństwoTo jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/
Mam dokładnie tak samo - kiedy zobaczyłam te uprawnione kreski po 8 cyklach starań to myślałam, ze padnę ze szczęścia. Teraz oczywiście (tak, wiem, takie rozmyślania nic nie zmienia i niepotrzebnie zaprzątają glowe) zastanawiam się, czy to aby nie puste jajo, czy na pewno beta będzie przyrastala w odpowiednich wartościach. Toż to czyste szaleństwo mając na uwadze ile rzeczy może się przydarzyćTo jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/
my po postu za dużo wiemy w pierwszej ciąży nic nie wiedziałam, co miesiąc kontrola u ginekologa wszystko ok. I do domu z ładnym zdjęciem. A teraz po poronieniach dołączyłam do grup i forum i teraz tyle wiem ze wszystkiego się boje,Mam dokładnie tak samo - kiedy zobaczyłam te uprawnione kreski po 8 cyklach starań to myślałam, ze padnę ze szczęścia. Teraz oczywiście (tak, wiem, takie rozmyślania nic nie zmienia i niepotrzebnie zaprzątają glowe) zastanawiam się, czy to aby nie puste jajo, czy na pewno beta będzie przyrastala w odpowiednich wartościach. Toż to czyste szaleństwo mając na uwadze ile rzeczy może się przydarzyć
Świadomość tego co może pójść nie tak jest dołującamy po postu za dużo wiemy w pierwszej ciąży nic nie wiedziałam, co miesiąc kontrola u ginekologa wszystko ok. I do domu z ładnym zdjęciem. A teraz po poronieniach dołączyłam do grup i forum i teraz tyle wiem ze wszystkiego się boje,
oczywiście ze normalne, w ciąży zawsze jest lekko podwyższona temperatura ciała, a pewnie złe się czujesz przez to ze to początek. Ja jestem teraz 5tc i się czuje jakby mi ktoś przywiązał kamienie do nóg, a jakbym mogła to bym spała ciagle (ale nie ma szans, bo 15miesieczy synek na pokładzie i tylko chce się bawić)Świadomość tego co może pójść nie tak jest dołująca
Czy to normalne, że to przez ciąże utrzymuje mi się stan podgorączkowy i już czuje się kiepsko?
A wiec u Ciebie początek ciąży gratulujeoczywiście ze normalne, w ciąży zawsze jest lekko podwyższona temperatura ciała, a pewnie złe się czujesz przez to ze to początek. Ja jestem teraz 5tc i się czuje jakby mi ktoś przywiązał kamienie do nóg, a jakbym mogła to bym spała ciagle (ale nie ma szans, bo 15miesieczy synek na pokładzie i tylko chce się bawić)