U
użytkowniczka_e
Gość
Tak jak pisałam koleżanka po takim czasie już byłby wynik od razu i to grube. Po prostu po czasie zachodzą reakcje w teście i wybarwia się linia testowaPo kilku h, jasno różowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak pisałam koleżanka po takim czasie już byłby wynik od razu i to grube. Po prostu po czasie zachodzą reakcje w teście i wybarwia się linia testowaPo kilku h, jasno różowa
Bardzo panikuje dlatego się nakręcam. Miałam objawy okresu normalnie i nagle cisza i dalej nie ma miesiączki. Aż mnie żołądek boli ze stresu. I nie mam nikogo z kim mogłabym porozmawiać. Na prawdę uważasz że test wiarygodny? Mimo że po czasie się zabarwił? Oszaleje chyba z tego wszystkiegoNawet gdybyś ten test zrobiła z ostatniej kropli 378 moczu w ciągu dnia to po tylu dniach byłby pozytywny.
Polecam przestać się nakręcać bo i przez miesiąc ten okres nie przyjdzie jak będziesz szukać dziury w całym
Dziękuję za pocieszenie, bardzo się boję i nakręcam. Jestem tu sama i przez własną głupotę mam teraz zmartwienie. Nie znam się na testach i nie wiem jak wychodzą. Wiem że czułość była 25. Myślisz że powinnam powtórzyć?Tak jak pisałam koleżanka po takim czasie już byłby wynik od razu i to grube. Po prostu po czasie zachodzą reakcje w teście i wybarwia się linia testowa
Może to głupie pytanie ale co to jest pcos?Możesz mieć objawy pcos
Test wiarygodny negatywny nie przejmuj się. Bo stres źle działa na umysł.
Bardzo panikuje dlatego się nakręcam. Miałam objawy okresu normalnie i nagle cisza i dalej nie ma miesiączki. Aż mnie żołądek boli ze stresu. I nie mam nikogo z kim mogłabym porozmawiać. Na prawdę uważasz że test wiarygodny? Mimo że po czasie się zabarwił? Oszaleje chyba z tego wszystkiego
Według mnie szkoda pieniędzy. Uwierz , że im więcej będziesz myśleć tym miesiączka może odwlekać to , że miałaś zawsze regularna nie jest powiedziane , że teraz może byc, możesz mieć pcos i będziesz miała objawy jak na nadchodzącą miesiączkę która nie wystąpi. Testy są negatywne. Już zwłaszcza po tylu dniach. Ja jak nie byłam w ciąży nigdy test nie pokazał pozytywnego wyniku.Dziękuję za pocieszenie, bardzo się boję i nakręcam. Jestem tu sama i przez własną głupotę mam teraz zmartwienie. Nie znam się na testach i nie wiem jak wychodzą. Wiem że czułość była 25. Myślisz że powinnam powtórzyć?
Choruje na endo. Nie wiem czy to ma wpływ. Zawsze miałam @ co do minuty. A teraz takie anomalieMożesz mieć objawy pcos
Test wiarygodny negatywny nie przejmuj się. Bo stres źle działa na umysł.
PCOS są zaburzenia owulacji, nieregularne cykle miesiączkowe i niepłodność , może mieć wpływChoruje na endo. Nie wiem czy to ma wpływ. Zawsze miałam @ co do minuty. A teraz takie anomalie
Zaufam, postaram się uspokoić. Dziękuję Ci bardzo i przepraszam za moją panikę, poprostu jestem zagubiona z tym wszystkimCzy jak powtórzę to jeszcze 67 razy to coś to zmieni?
Albo mi zaufasz, a z tego co piszesz wnioskuję, że jednak moja wiedza o procesie zapłodnienia jest sporo większa od Twojej, i po prostu przestaniesz się nakręcać. Albo mi nie zaufasz i będziesz sobie robić krzywdę dalej tym nieustannym zadręczaniem się.
Twój wybór. Ja powiedziałam już wszystko