Justyna3210
Fanka BB :)
I tak się okazało po badaniu beta, wczoraj tak samo blada była, ledwo widoczna.Mi to wygląda na pozytywną kreskę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak się okazało po badaniu beta, wczoraj tak samo blada była, ledwo widoczna.Mi to wygląda na pozytywną kreskę
Ciężko powiedzieć, średnio chyba coś widać...Witam. Czy waszym zdaniem tutaj są dwie kreski?
Dla mnie ona jest szara - fabrycznaPrzepraszam że się wtrące w wątek ale czy tutaj coś widać? Czy ktoś oprócz mnie widzi ten cień?
Na wcześniejszym teście który robiłam jakiś czas temu takiej nie miałam stąd moje też pytanie . Pierwszy raz mam taką sytuację .Dla mnie ona jest szara - fabryczna
Musisz powtórzyć żeby dowiedzieć się czy to ciążaNa wcześniejszym teście który robiłam jakiś czas temu takiej nie miałam stąd moje też pytanie . Pierwszy raz mam taką sytuację .
Negatywny,A czy tutaj coś widać?
Zobacz załącznik 1393809