reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test ciążowy - czy któraś z Was miała taką cienką kreseczkę i była to ciąża?

Jo Jo

Początkująca w BB
Hej dziewczyny! Zrobiłam dziś rano test (czułość 20mlU) i w przeciągu 3 minuty od wykonania pokazała się taka cieniutka kreseczka. Nie jest to cień bo jest w kolorze kontrolnej... jestem około 9/10dpo i robiłam test tej samej firmy już dwa razy i była biel biel - nie zdarzyło mi się żeby jakikolwiek test tutaj pokazywał cienie one zawsze jak nie ma ciąży są krystalicznie białe :D Czy któraś z Was miała taką cienką kreseczkę i była to ciąża? Od lat się staram i kreski na testach widziałam tylko po ovitell w zeszłym roku... Poszłam już na bete zaraz po tym teście bo biorę duphaston ale tutaj najwcześniej wynik może być za 12 godzin a ja do tego czasu oszaleje! Z góry bardzo dziękuję za wsparcie.

Załączniki

• test1.jpg
    test1.jpg
    274,4 KB · Wyświetleń: 332
  • IMG_8822.jpg
    IMG_8822.jpg
    208,5 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG_8830.jpg
    IMG_8830.jpg
    278,4 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_8831.jpg
    IMG_8831.jpg
    281,2 KB · Wyświetleń: 138
Ostatnia edycja:
reklama
Tak - możliwe, że to wczesna ciąża.

PS. Następnym razem poproś wynik na cito - dopłaca się kilka zł a masz wynik do 2 godzin ;-)

Dziękuję 🙏🏼 dajesz nadzieję ❤️niestety tutaj nie ma takiej opcji
Zapłaciłam dwukrotność kwoty żeby dostać wynik dziś nie jutro 🙈

Też miałam taką cienką i bladą kreseczkę na teście. To było w pierwszym miesiącu ciąży. :) Powodzenia! ;)

Dziękuję dziewczyny ❤️ kochane jesteście 😘
Niestety ja nie mam szczęścia 😞

Załączniki

• IMG_8837.jpeg
    IMG_8837.jpeg
    39,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry