reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, blada kreska?

Malinowa98

Zaciekawiona BB
Cześć! Pisałam tu w lutym z zapytaniem o możliwość ciąży. Niestety później się okazało, że była to ciąża biochemiczna :/
Wczoraj coś mnie tknęło, bo dziwnie się ostatnio czuję, a okresu jak nie było, tak nadal go nie ma. Zrobiłam test i sama nie wiem, tak jakby coś widzę, ale może sobie wmawiam? Jak możecie, zerknijcie na zdjęcie i napiszcie czy ja już mam omamy, czy rzeczywiście coś tam jest 😅
Dodam, że na żywo ta kreska jest troszkę bardziej widoczna niż na zdjęciu, więc sama nie wiem. Zobaczyłam ją po około 2 minutach 🤔

Załączniki

• E0D0E311-1C11-4435-ABD2-D46988A27CDB.jpeg
    E0D0E311-1C11-4435-ABD2-D46988A27CDB.jpeg
    105,1 KB · Wyświetleń: 700
reklama
Taka praktycznie niewidoczna kreska po terminie okresu jest podejrzana 🤔

Albo fałszywie pozytywny albo miałaś przesunięta owulacje.

Najleoiej jutro skocz na betę :)
Dziękuję! Właśnie dwa dni temu też zrobiłam i wyszedł taki bladzioch, że był widoczny tylko pod światło. Wczoraj wieczorem już wyszła widoczna gołym okiem. Może rzeczywiście mi się owulka przesunęła. Jutro skoczę na betę i wtedy wszystko będzie jasne 😌😊

Cześć, według mnie nic tam nie widać. I test wydaje mi się zalany. Trzymam jednak kciuki jeżeli chcesz być w ciąży i chcesz zobaczyć te dwie upragnione kreski ❤️
Jeżeli chodzi o ilość testów i zaburzenia z tym związane to spokojnie, wszystko z Tobą w porządku. Przynajmniej w gronie staraczek. Zapraszam na grupę kwietniowych kresek. Tam co miesiąc siekamy na wszystko co popadnie.

Dziękuję! Znaczy test może wydawać się zalany, bo on jeszcze wtedy nie doszedł do końca. Zrobiłam zdjęcie jakoś minutkę, dwie po zrobieniu testu :) Ja mówię, co ma być to będzie i najlepiej się nie stresować 🤗 Dziękuję! Z chęcią dołączę 😊

reklama
Jak dla mnie to nic tam nie ma. A okres ile Ci się spóźnia?
Okres miałam dostać w piątek. Zawsze mam punktualnie, a tu nadal cisza. Zrobiłam jeszcze jeden test (tej samej firmy) i wyszedł negatywny. Nie wiem, czy jest sens iść na betę, ale może wtedy bym chociaż miała jasną sytuację 😌

Do góry