reklama
Zastanawiam się że jak ja beterobilam to mi zawsze wynik z lab pokazywał <0.2mlU/ml U ciebie jest ciut wyższy. Za ciążę uznaje się powyżej 5 mlU/ml 0.5 to lepiej niż 0.2. Poczekaj, wiem to nie jest łatwe, i ponow betę za 2-3 dni. Trzymam kciuki żeby jednak się udało
Zastanawiam się że jak ja beterobilam to mi zawsze wynik z lab pokazywał <0.2mlU/ml U ciebie jest ciut wyższy. Za ciążę uznaje się powyżej 5 mlU/ml 0.5 to lepiej niż 0.2. Poczekaj, wiem to nie jest łatwe, i ponow betę za 2-3 dni. Trzymam kciuki żeby jednak się udało
To zalezy od laboratorium i sprzętu. U jednych brak ciazy to <0.2 u innych <0.5 a u mnie w lab np. <1.2, ważny jest ten znaczek < przed czyli ze beta nie jest podwyższona czyli ciąży nie ma
reklama
Nie wiem jak to dziala po transferze ale jesli tak samo jak przy normalnym zapłodnieniu to ja bym poczekala do dnia spodziewanej miesiaczki bo to 8 dni to troche za wczesnie (tak na logike)Badanie beta <O,5 co oznacza brak ciąży jestem 8 dniu po transferze czy jest szansa że się jeszcze zmieni