reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy 8tc czy nie za słabe kreski ?

Laski czy w 8tc test nie powinien być ciemniejszy ?
Jak to jest bo świruje już :(
A skad pewność ze to na sto procent 8? Byłas na potwierdzonej owulacji?
Czy tylko na podstawie OM stwierdzasz? Pytam bo u mnie była różnica między usg a om aż 2 tygodni, wiec może u ciebie podobnie ;)
Poszłam do lekarz niby w 7 a to był dopiero 5tc i nawet serduszka nie było ;)

reklama
Czy tylko na podstawie OM stwierdzasz? Pytam bo u mnie była różnica między usg a om aż 2 tygodni, wiec może u ciebie podobnie ;)
No nie mam niestety pewności wizyta dopiero 2 sierpnia pierwsza. Nie chciałam iść za szybko bo właśnie w tej obumarłej też się nie zgadzało i najpierw był tydzień różnicy później prawie dwa i niestety ☹️

U mnie też 2 tygodnie różnicy, ale ja podejrzewałam to, że maluch młodszy. Poszłam do lekarza według OM 9tc a na usg 7tc. A gdy zrobiłam test pierwszy raz to kreska była ledwie widoczna aż myślałam, że mi się wydaje, że ją widzę, a to był 5tc. Dopiero zrobiłam betę i wszystko pięknie rosło. A w 8tc to już nawet bety się nie sprawdza tylko ocenia się rozwój na usg.

No nie mam niestety pewności wizyta dopiero 2 sierpnia pierwsza. Nie chciałam iść za szybko bo właśnie w tej obumarłej też się nie zgadzało i najpierw był tydzień różnicy później prawie dwa i niestety ☹️
No i dobrze, pójdziesz drugiego i będzie akurat :)
Wtedy koleżanki syn ma 2 latka a mój kuzyn stary kon 34te urudziny i
Musi być dobrze hehe
Daj znać po wizycie 😍🥰😅😎

reklama
Do góry