reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test Beta hCG

Skoro test plytkowy wyszedl pozytywny a bhcg taka niska to mogla to byc ciaza biochemiczna chyba ze faktycznie doszlo do pomylki w laboratorium. Bo zwykle test plytkowy wychodzi pozniej niz bhcg a jesli cos sie przesunelo to dlaczego test plytkowy wyszedl pozytywnie? Daj znac jak zrobisz ponownie bhcg. Trzymam kciuki

reklama
No i niestety przyszła miesiączka ale nie wiem skąd te 2 testy płytkowe pozytywne ( innej firmy ) :confused::confused:

Trudno. Następnym razem się uda. Nie słuchaj, że testy się nie mylą bo ja i moje znajome z forum wiele razy widziałyśmy cień drugiej kreski a zaraz okres i ciąży brak. Beta w dniu spodziewanej @powinna być wiele wyższa. Dla lekarza to nie jest ciąża ,nie masz potwierdzenia z wyniku bhcg

B
Trudno. Następnym razem się uda. Nie słuchaj, że testy się nie mylą bo ja i moje znajome z forum wiele razy widziałyśmy cień drugiej kreski a zaraz okres i ciąży brak. Beta w dniu spodziewanej @powinna być wiele wyższa. Dla lekarza to nie jest ciąża ,nie masz potwierdzenia z wyniku bhcg
Bo moze ciaze biochemczne byly.
Test nie ma prawa byc pozytywny jesli nie ma hcg w organizmie nawet bladej kreski

To prawda olcia tylko że zanim zrobiła bete to ona spadła więc coś drgneło ale lekarz żeby uznać ciążę biochemiczną musi mieć papierek a dla nich poniżej 5 nie jest ciążą.

reklama
Do góry