reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
widzę, że tu jakaś szajka w nocy się zawiązała O0 O0 O0

osinka, a od sierpnia (?) to maqsz tu pozytywy pisać i ani myśl,że będzie inaczej ;)

jestem bardzo pozytywnie nastawiona! to najlepsze wyjście z możliwych :)

Krzyś mówi, że na weekendy będzie mamę wywoził do Zabrza, bo jej sióstr ;P Ona odpocznie od nas, my od niej, będzie dobrze!

moje dziecko na widok teściowej rozwyło się, że nie mogłam go uspokoić, nie pomogło wzięcie na ręce i tulenie. w zamian usłyszałam że mam ryczka niewychowanego. odpaliłam jej, że on jest wychowany i grzeczny, tylko nie trawi obych i złych ludzi. wkurw..... się na maksa. nie przegięłam???????????????

nie, skoro z niej taka babcia to już jej problem. Wiadomo, że dzieci mogą niekorzystnie reagować na obcych...ciekawe jak Moja zareaguje na widok dzidków? Ale do sierpnia jeszcze daleko. W sumie to pierwszy raz ich zobaczy, bo jak byli na chrzcie to Patrycja jeszcze nie widziała :)

mialam dzis jechac zeby babcia sie pocieszyla bo za tydzien jedziemy i dwa tygodbnie by nie widziala malej
ale koledzy zaplanowali meczyk kolo 17 terz gotuje gołąbki wiec chyba nie zdąrzymy ;D ;D ;D

oby oby

kaśka76 pisze:
moje dziecko na widok teściowej rozwyło się, że nie mogłam go uspokoić, nie pomogło wzięcie na ręce i tulenie. w zamian usłyszałam że mam ryczka niewychowanego. odpaliłam jej, że on jest wychowany i grzeczny, tylko nie trawi obych i złych ludzi. wkurw..... się na maksa. nie przegięłam???????????????
A ja zobserwowalam ze Majka sie zaraza niesamowicie odemnie jezei chodzi o uczucia.Teraz sie troche uspokoilam,ale jeszcze jakis czas temu,jak tylko tesciowa wchodzila do nas do domu,to ja czulam taka wscieklosc i cala drzalam az od wewnatrz,to Majka za mna- ryczala ze nawet cyc ja nie mogl uspokoic.Jak tesciowa sobie szla i drzwi zewnetrzne sie zamykaly,to ja sie uspakajalam a Majka za mna.Niesamowite.I wogole zauwazylam ze kiedy do nas ktos przychodzi w goscine i jak sie czuje skrepowana to majka odrazu to czuje i wtedy prawie caly czas sie zlosci i placze.
Swoja droga od poczatku wrzesnia moj tesc u nas zamieszka na jakis czas,bo my wyjezdzamy a on obiecal ze bedzie sie opiekowal naszym kotem i pieskiem.A kto wie czy nie zaopiekuje sie i Majeczka jak wroce do pracy...mam nadzieje ze sie zgodzi,bo w sumie fajny gosc i wole jego niz obca babe,a o tesciowej to juz nie wspomne  :p

ja tez zaczynam byc przkoanna ze moje uczucia odzywaja sie w Emili
co do tesciowej to podobnie jak Twój bąbelek :p
pomimo ze widzi ja conajmniej raz w tygodniu :)

reklama
to prawda, co dziewczyny piszecie.

Karola dziś wogóle nie reagowała na siostrę Rafała :p To tak jak ja...

swoją drogą: dziwna jest (siostra). wczoraj rafał jechał po nią 100km, a jak powiedział jej, że ma mu oddać pieniądze za paliwo, to zdziwiła się i powiedziała, że myslała, że on tak dla PRZYJEMNOŚCI po nią przyjechał!!!!
wiecie, nasz samochód to taki jest fajny-wodę się do niego wlewa!!!! :p

Do góry