Elodia
Fanka BB :)
Dziękuję raz jeszcze :-)Piękna mała fasolka [emoji173] Gratuluję raz jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję raz jeszcze :-)Piękna mała fasolka [emoji173] Gratuluję raz jeszcze
Piękna niunia [emoji7]14.11-pierwsza wizyta z usg.
12.12-2 wizyta <3 juz bd widać niuni
Pięknie [emoji173] niech rośnie zdrowo [emoji8]3 wizyta - 27.12
I nasza dzidziutka [emoji7]
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy wszystko od tego, kiedy była owulacja i zagniezdzenie ktore moglo miec miejsce naqet 12 dni po zaplodnieniu. No i od sprzętu. Ja np w 6+1 widzialam pecherzyk cialko żółte i echo zarodka z pulsującym serduchem. Ale owulację mialam w okolicach 14 dnia.Cześć Mamusie. Mam pytanie, niektóre z Was pisaly ze 5/6 tydz. Widać już serduszko. Będąc dziś na potwierdzeniu lekarz powiedział tylko,że "wygląda na to że wszystko jest okej ale cololwiek widac bedzie dopiero za 6tyg." Czy w tak młodej ciazy powinno juz widać serduszko? Na kartce nie mam nawet napisane czy ciąża zywa gdzie w pierwszej ciąży przy każdym usg na kartce bylo to opisane. Ogólnie przy tym usg na karcie widnieją rubryki których nie rozumiem, a lekarz sam niczego mi nie wytlumaczyl.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom