reklama
Kalinova
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Dziś czeka nas wizyta na godz. 14. Pierwszą wizytę miałam 18.11 po pięciu dniach odkąd zrobiłam testy i betę. Wtedy na zdjęciu usg był tylko pęcherzyk 3 mm. Dzisiejsza moja wizyta jest jakaś pełna obaw, a wszystko przez badania b hcg. W tych kalkulatorach wyszło mi, że od od przedostatniego do ostatniego badania wzrost był poniżej normy, wcześniej było ok. Odkąd zrobiłam to badanie (28.11) chodzę cały czas smutna i zaniepokojona czy z maleństwem wszystko jest w porządku. To moja pierwsza ciąża, mam 34 lata i moja początkowa euforia i szczęście przeobraziło się w lęk. Mam nadzieję, że wytrzymam dziś do 14. Pozdrawiam Was
Dziś czeka nas wizyta na godz. 14. Pierwszą wizytę miałam 18.11 po pięciu dniach odkąd zrobiłam testy i betę. Wtedy na zdjęciu usg był tylko pęcherzyk 3 mm. Dzisiejsza moja wizyta jest jakaś pełna obaw, a wszystko przez badania b hcg. W tych kalkulatorach wyszło mi, że od od przedostatniego do ostatniego badania wzrost był poniżej normy, wcześniej było ok. Odkąd zrobiłam to badanie (28.11) chodzę cały czas smutna i zaniepokojona czy z maleństwem wszystko jest w porządku. To moja pierwsza ciąża, mam 34 lata i moja początkowa euforia i szczęście przeobraziło się w lęk. Mam nadzieję, że wytrzymam dziś do 14. Pozdrawiam Was
Nie martw się, jak beta wynosi powyżej 1000, to zwalnia i nie podwaja się w ciągu 48h, może się podwajać nawet w ciągu 96h, u Ciebie jest 7 tc więc beta pewno pow. 1000, nie martw się na zapas, bo pewno na wizycie zobaczysz serduszko
willou
Hm,rozumiem. Jakos mnie to zaniepokoilo. Z pierwszym miałam usg w 11+4 i wszystko bylo pięknie widocznie.Zależy wszystko od tego, kiedy była owulacja i zagniezdzenie ktore moglo miec miejsce naqet 12 dni po zaplodnieniu. No i od sprzętu. Ja np w 6+1 widzialam pecherzyk cialko żółte i echo zarodka z pulsującym serduchem. Ale owulację mialam w okolicach 14 dnia.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
T
taycia
Gość
Hej Dziewczyny,
Powodzenia. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki.
Kalinova
Nie martw się, jak beta wynosi powyżej 1000, to zwalnia i nie podwaja się w ciągu 48h, może się podwajać nawet w ciągu 96h, u Ciebie jest 7 tc więc beta pewno pow. 1000, nie martw się na zapas, bo pewno na wizycie zobaczysz serduszko
Elodia
Spokojnie. Każdy zarodek rozwija się w swoim tempie a wszystko zalezy w duzej mierze od tego koedy bylo zagniezdzenie bo jesli owu bylo 18 dc to nawet dopiero 30 dc zarodek moglby sie zagniezdzic i dlatego niektore dziewczyny na 6+0 widza jedynie pecherzyk z cialkiem zoltym a u tych dziewczyn u ktorych owu byla 18 dc ale zarodek zagniezdzil sie 6 dnia po zaplodnieniu to w 6+0 mogą juz o wiele wiecej zobaczyc.Hm,rozumiem. Jakos mnie to zaniepokoilo. Z pierwszym miałam usg w 11+4 i wszystko bylo pięknie widocznie.tutaj ciężko mi się czegokolwiek doszukać procz zarodka.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kalinova
28.11 wynik wyszedł 7766 a tydzień wcześniej 3563,9 i niby wg kalkulatora jest poniżej . Martwię się bo wcześniej były ładne wzrosty 17.11 1420 a 13.11 370
Kalinova
Powodzenia. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki.
Dziękuję
reklama