reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Terminy wizyt/zdjęcia USG

O ile poniżej masz ten.przyrost?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Screenshot_20171130-130332.png

Załączniki

• Screenshot_20171130-130332.png
    Screenshot_20171130-130332.png
    128,4 KB · Wyświetleń: 649
reklama
Spokojnie. Każdy zarodek rozwija się w swoim tempie a wszystko zalezy w duzej mierze od tego koedy bylo zagniezdzenie bo jesli owu bylo 18 dc to nawet dopiero 30 dc zarodek moglby sie zagniezdzic i dlatego niektore dziewczyny na 6+0 widza jedynie pecherzyk z cialkiem zoltym a u tych dziewczyn u ktorych owu byla 18 dc ale zarodek zagniezdzil sie 6 dnia po zaplodnieniu to w 6+0 mogą juz o wiele wiecej zobaczyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dziękuję, uspokoilas mnie trochę :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję, uspokoilas mnie trochę :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja lekko smanikowalam bo na usg w 6+1 widzialam aby tylko pecherzyk cialko żółte i echo zarodka z bijacym bialym punkcikiem na ekranie. Najslodszy widok na swiecie. A gdyby bylo cos nie tak to by mi ginka powiedziala. Aaaa. Duzo jeszcze zalezy od jakosch sprzętu ktorym jestes dowcipnie podglądana. Jak sprzed sredniej jakosci to tez zbyt qiele sie nie zobaczy jak jest to wczesna ciaza. Dlatego jesli koedys dorobimy sie trzeciego dziecka to pojde chyba nie wczesniej niz po zakonczonym 7 tygodniu na 1 wizyte.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jestem po wizycie. Wielkie ufff.... Pani dr nas uspokoiła i nie kazała mi już patrzeć na hcg i się zadręczać. Nasza fasolka jak się okazało jest tydzień młodsza niż z terminu OM, także 6 tydzień póki co a nie 7. Poza tym wszystko jest w porządku i to cudne serducho ale mega moment :):):)
Mamy kolejną wizytę za dwa tygodnie, do tego czasu mam zamiar karmić dziecko dobrymi emocjami. Pozdrawiam i dzięki za dobre słowa :biggrin2:

Jestem po wizycie. Wielkie ufff.... Pani dr nas uspokoiła i nie kazała mi już patrzeć na hcg i się zadręczać. Nasza fasolka jak się okazało jest tydzień młodsza niż z terminu OM, także 6 tydzień póki co a nie 7. Poza tym wszystko jest w porządku i to cudne serducho ale mega moment :):):)
Mamy kolejną wizytę za dwa tygodnie, do tego czasu mam zamiar karmić dziecko dobrymi emocjami. Pozdrawiam i dzięki za dobre słowa :biggrin2:
Gratuluje [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Super. Woedzialam że będzie dobrze :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry