Celestynka już Cię dopisałam na naszą listę . He, he fajnie masz taki sam termin jak ja, chociaz na ostatniej wizycie u gina ten stwierdził , że wg niego wychodzi 6.08. Jednak ja trzymam się tego najwcześniej wykonanego USG i obliczeń wg długości cyklu. Zycie i tak pokaże , że maluch urodzi się wtedy kiedy będzie sam chciał. Ja chciałabym by urodził się 9.08 , to moja rocznica (któraś tam z kolei) ślubu i data urodzin mojego taty.Fajnie by było. Ale pomarzyć dobra rzecz. ;-)
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki zaglądam do was czasem ale dopiero dzis sie odezwałam.
Kocham ten miesiąc sierpieni bo sie urodziłam w sierpniu a dokładniej 22.A moja siostra 23 a siostrzenica 24i kuzynka też 24
Pozdrawiam was i wasze rosnące brzuszki.
Kocham ten miesiąc sierpieni bo sie urodziłam w sierpniu a dokładniej 22.A moja siostra 23 a siostrzenica 24i kuzynka też 24
Pozdrawiam was i wasze rosnące brzuszki.
ehhh dziewczyny zleci wam ten czas szybciutko
ja jestem sierpniówka 2006 termin miałam na 12 a julcia urodzila sie dopiero 24... i wiekszośc moich koleżanek sierpniówek tez sie przeterminowała... ciekawe jak tam bedzie u was... od czasu do czasu zagladamy tu - z sentymentu pozdrawiam was serdecznie
ja jestem sierpniówka 2006 termin miałam na 12 a julcia urodzila sie dopiero 24... i wiekszośc moich koleżanek sierpniówek tez sie przeterminowała... ciekawe jak tam bedzie u was... od czasu do czasu zagladamy tu - z sentymentu pozdrawiam was serdecznie
syla242
mama sierpniowa
To i ja sie dopisze od czegoś zacząć trzeba....termin mam na 5.08....z czasem sie okaze ;-)
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Ja się dopisuję na 1 sierpnia (wg Om i wg USG)
Ewelina
Ewelina
reklama