reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Dziękuję Kochane jesteście :-)

Noukie witaj w klubie :-D Gratuluje zdrowego synka :*

Betsik ja mam nadzieję że mały aż taki duży nie będzie podczas narodzin:sorry2:

reklama
Heeej
01%20Smile.png
byłam u tego ginekologa
01%20Smile.png
zbadał mnie, powiedział że mam infekcje, przypisał globulki, kazał mi zmienić witaminy na feminal i łykać żelazo. Poza tym z szyjką nie ma tragedii, jak będzie mniej niż 2,5 cm to wtedy szpital i pessar albo szew
27%20Goatse.png
Powiedział żebym sie trzymała swojego lekarza bo ciążę bardzo dobrze mi prowadzi
01%20Smile.png
aaaa i powiedział że najprawdopodobniej będę musiała rodzić naturalnie bo zmieniły się wytyczne do cc z powodu wad wzroku i on wątpi żeby w klinice okulistycznej napisali mi zlecenie cc
27%20Goatse.png
no i zaczynam mieć stracha
27%20Goatse.png

Kajcia super. te 2,5 cm to chyba taka granica bo mój ginek też powiedział że jak się skróci do tej długośći to szew. A z porodem to już przesądzone?

Wróciłam, Antek rośnie jak na drożdżach- caly czas wyprzedza o 2 tyg i zapowiada sie ze tak juz zostanie. Wazy 1290g. Z racji tych dziwnych ruchów czyli ze raz fika caly dzien a raz prawie wcale mialam robiony jakis test na ruchy w ktorym widac bylo jak oddycha jak rusza glowka i rączkami. Złośliwiec nie chce pokazac buzki, za to jajka pokazal w calej swej okazalosci:-D i jeszcze sie usmiechal ale na zdjeciu nie widac bo oprócz rączek mial na buzi pępowine...:sorry2:
Mocz prawidlowy, toxo ujemne, morfologia -nadal anemia i to z tendencja poglębiajaca sie.
Mam wypelniac karte ruchow dziecka i zglosic sie do ortopedy bo mam krzywa miednice...

reklama
Super wieści madlen!
To na kiedy usg wróży poród?
Co to za test na ruchy? Jakiś standard u gina? Mój leniwiec też ma całkiem ciche dni, a bardzo rzadko ciche noce ale jednak :dry:

Do góry