reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
pewnie,ze tak
najwazniejsze to aby bylo cale i zdrowe :-)
ja chcialam teraz druga dziewczynke..ale czasami jak patrze na moja dorastajaca corke,to sie zastanawiam :-D z chlopcami jednak jest mniej klopotu ;-)
ale co Bog da to sie pokocha i wychowa :tak:

Dobrze mówisz Madlen :) Najważniejsze, by zdrowe, a kochane będzie i tak, bo ile wyczekiwane... :) Jak czytam co teraz te "matki" robią Dzieciom, to płakać mi się chce... my się zamartwiamy, czemu nas coś boli, czemu ruchów nie czuć i nie możemy się doczekać na swoje Kruszynki całe i zdrowe, oby, a taka jedna z drugą a to podpali, a to z domu wyniesie i nie wróci, a to wyrzuci, a to zagłodzi... coś strasznego :no:

Vivienne o takim czyms nawet mi nie mow,bo az sie we mnie gotuje..taka szlore to bym spalila na stosie !!!:wściekła/y::wściekła/y:
bo jesli ktoras nie chce dziecka,to niech zostawi w szpitalu,a nie je zabija..:angry:,taka mala kruszynka niczym nie zawinila..:-(
tyle par nie moze miec dzieci..chociaz bardzo chca..,a taka pseudo matka urodzi i zabije..az mi sie noz w kieszeni otwiera :wściekła/y::angry:

Dokładnie i to jeszcze TAKIE zachodzą na prawo i lewo a tu mało osób tyle lat się stara i ile kasy na to idzie, ech... niby nic sie nie dzieje bez przyczyny ale po co takie coś co to dzieciątko zawiniło, komu ...

Właśnie doczytałam i widzę, że sporo już zna płeć :-) Gratuluję wszystkim synusiów i córeczek :tak: Niech zdrowo rosną ;-) U nas prawdopodobnie będzie drugi synuś :-)

Odebrałam dziś wyniki z moczu, generalnie wszystko w normie tylko nie jestem pewna co do jednej wartości: Osad - składniki mineralne - moczany bezpostaciowe - dość liczne.
Jakoś nie mogłam na ten temat nic sensownego w necie znaleźć, może źle szukałam ale miałam jakiś kiepski dzień, w końcu się przespałam po kolejnym paracetamolu, a jak się obudziłam nie wiedziałam, co się dzieje ;) Wiecie coś na temat? Może to świadczyć o infekcji pęcherza, czy coś z piaskiem/kamieniami w nerkach? (takie coś też mi w goglach podpowiedziało, ale jakoś bez przekonania)

reklama
Viv zwiększ ilość spożywanej wody mineralnej, bo w sumie to te moczany nic złego nie robią, ale mogą się przyczyniać do powstawania kamieni...

Do góry