reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Aniu super wiesci :happy2:
u mnie tez na razie poki co dobrze,oby tak dalej ;-)
Fiolka mi niem robi usg to odwraca ekran w moja strone i pyta sie czy dobrze widze,a dopiero pozniej wlacza :tak:,w pl.tez tak mialam ,a czy robi dlugo czy krotko..ciezko powiedziec,robi tyle ile trzeba ;-)

reklama
Mój gin też ma podwieszany monitorek, tak, że widzi i mamusia i on:-)
Ale gin mój jakoś krótko bada, albo to mi tak szybko leci:p Ale ogólnie do 20minut w gabinecie siedze u niego:-)
A dzisiejsze badanie 30 minut trwało:-) Może troche ponad

U mojej Gin tez są 2 monitory, dla lekarza i pacjenta osobny na wprost i wszystko pięknie widać bez przechylania głowy itp. Też słyszę objaśnienia: tu jest serduszko, tu pęcherzyk moczowy z siuśkami itd. :-)
Bardzo dobre wiadomości z wizyt, aż miło poczytać :tak:

Dotarłam do domku i śpieszę z wieściami :-) Maluszek ma 6.67 cm. Ustawił się przodem do monitorka i ani myślał zmieniać pozycję :-D Tzn na zwykłym USG ładnie boczkiem się prezentował i lekarz pokazał nosek, fałd niepowiększony (ufff) rączki, nóżki, serduszko... a na 3d maleństwo było przodem :tak: Ciągle podskakiwało i machało łapkami :-D Mam 6 fotek może jutro uda mi się je wstawić. Tak czy siak jest śliczne i termin na 20 grudnia :tak:

Hej jestem i ja:tak:

Lolcia pieknie:tak::tak::tak: u mnie podobnie;-) maluszek 6,5 cm;-) kosc nosowa jest i przeziernosc karkowa 1,3:tak::tak: i tez machalo raczka caly czas chyba taki wiek:-D:-D:-D

Za trzy tygodnie ponowna wizyta i pobierze krew na dalsze badania w celu wykluczenia kolejnych wad;-)

Super dziewczyny :-)
Ja dostałam jedno zdjęcie :-) Ale bardzo ładne
Aaaa i miałam pisać, że z OM wychodzi termin porodu na 26.12 a z USG tego i poprzedniego na 28.12., czyli dużej rozbierzności nie mam :-)

reklama
Do góry