reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
liwus, ta kwalifikacja odbyła się może w "Zygocie"?:> Bo ja też takową posiadam, tylko nie wiem czy będzie respektowana w moim mieście..

Dżasti tak w Zygocie. Tylko że ja będę rodzić w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie gdzie ow Psycholog pracuje i moja lekarka prowadząca również i tam takowe zaswiadczenia są honorowane bo jest to dokument mówiący o wskazaniach medycznych do cc. 19.11 mam wizytę u swojej gti i zobacze co ona powie.

Nouki, kruszonka gratuluje pozytywnych info
Nouki. Wlasnie u nas po cc trzymają 4 doby. Takze jak nawet Ci zrobia cc 19.12 to pewnie 21 czy 22.12 Cie wypuszcza.

gratuluje dobrych wieści i udanych wizyt Joanna będzie dobrze każda z nas sie boi na swój sposób i czego innego ale w każdej jakis strach jest damy rade:-)

Joanna no to fajnie, te dwa tygodnie szybko zlecą i maleństwo będzie juz z wami:-)
Noukie gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki abyś na święta była w domku a nie w szpitalu :tak:
kruszonka gratuluję, a jesli twoje dzieciątko urodzi się według planowanej daty cc to będzie ze mną obchodzic urodzinki ;-)

powodzenia na kolejnych wizytach :-)

Kruszonka gratulacje udanej wizyty;-)

Madlen Liwus u nas trzymaja tydzien po cc:baffled: ale ja jeszcze bede ten termin jak cos dyskutowala za dwa tygodnie, nie ma lekko:-p, chyba, ze maly sam sie wczesniej uprze i sprawa na swieta sama sie rozwiaze:rofl2:

gratuluje udanych wizyt :happy:
my mamy w pon.ostatnia ..chcieli mi jeszcze zrobic we wtorek popoludniu ,ale nie mam czasu :zawstydzona/y:
ale jedna na tydzien wystarczy ;-)
insuline biore i cukry mam po niej dobre,zreszta jestem w kontakcie ze szpitalem,codziennie musze im meldowac jak moje wyniki..no i poki co,jest dobrze :tak:
asia ja tez bede miala wywolywany porod...zreszta nie poraz pierwszy...nie ma sie czego bac,a masz juz date wyznaczona ?

Gratuluję wszystkim zdrowych Maluszków i udanych wieści z wizyt.

Joanna kciukaski! Dasz radę :tak:

Wychodzi na to, że wszystkie cesarki prócz mojej planowe będą... mam więc nadzieję, że moje Dziecię zechce wyjść w ciągu tygodnia, a nie czekać do terminu czy broń Boże przesiedzieć!

reklama
Dziewczyny jestem. Mała waży 2 kg. Jest śliczna jutro wkleje fotkę ;-) ustawiona już główką w dół. Anemia bez zmian wiec dalej zelazo 2x1. Następna wizyta za 3 tyg. i wymaz pobierany będzie. Z data porodu jakoś nie tak, dr. ma napisane że data ostatnia miesiączki 25 zamiast 21 nie wiem czemu tak zanotowane ma. Powiedział że 4 dni nie robią różnicy. Ale na wydruku usg mam 30.12. Dziewczynki zachwycone dzidzia mąż też dziś całą rodzinką oglądaliśmy DR. zawołał by też zobaczyli ;-)
sorki za chaotyczny zapis jakaś jestem w euforii

Do góry