reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
liwus, ta kwalifikacja odbyła się może w "Zygocie"?:> Bo ja też takową posiadam, tylko nie wiem czy będzie respektowana w moim mieście..

Dżasti tak w Zygocie. Tylko że ja będę rodzić w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie gdzie ow Psycholog pracuje i moja lekarka prowadząca również i tam takowe zaswiadczenia są honorowane bo jest to dokument mówiący o wskazaniach medycznych do cc. 19.11 mam wizytę u swojej gti i zobacze co ona powie.

Nouki, kruszonka gratuluje pozytywnych info
Nouki. Wlasnie u nas po cc trzymają 4 doby. Takze jak nawet Ci zrobia cc 19.12 to pewnie 21 czy 22.12 Cie wypuszcza.

gratuluje dobrych wieści i udanych wizyt Joanna będzie dobrze każda z nas sie boi na swój sposób i czego innego ale w każdej jakis strach jest damy rade:-)

Joanna no to fajnie, te dwa tygodnie szybko zlecą i maleństwo będzie juz z wami:-)
Noukie gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki abyś na święta była w domku a nie w szpitalu :tak:
kruszonka gratuluję, a jesli twoje dzieciątko urodzi się według planowanej daty cc to będzie ze mną obchodzic urodzinki ;-)

powodzenia na kolejnych wizytach :-)

Kruszonka gratulacje udanej wizyty;-)

Madlen Liwus u nas trzymaja tydzien po cc:baffled: ale ja jeszcze bede ten termin jak cos dyskutowala za dwa tygodnie, nie ma lekko:-p, chyba, ze maly sam sie wczesniej uprze i sprawa na swieta sama sie rozwiaze:rofl2:

gratuluje udanych wizyt :happy:
my mamy w pon.ostatnia ..chcieli mi jeszcze zrobic we wtorek popoludniu ,ale nie mam czasu :zawstydzona/y:
ale jedna na tydzien wystarczy ;-)
insuline biore i cukry mam po niej dobre,zreszta jestem w kontakcie ze szpitalem,codziennie musze im meldowac jak moje wyniki..no i poki co,jest dobrze :tak:
asia ja tez bede miala wywolywany porod...zreszta nie poraz pierwszy...nie ma sie czego bac,a masz juz date wyznaczona ?

Gratuluję wszystkim zdrowych Maluszków i udanych wieści z wizyt.

Joanna kciukaski! Dasz radę :tak:

Wychodzi na to, że wszystkie cesarki prócz mojej planowe będą... mam więc nadzieję, że moje Dziecię zechce wyjść w ciągu tygodnia, a nie czekać do terminu czy broń Boże przesiedzieć!

reklama
Dziewczyny jestem. Mała waży 2 kg. Jest śliczna jutro wkleje fotkę ;-) ustawiona już główką w dół. Anemia bez zmian wiec dalej zelazo 2x1. Następna wizyta za 3 tyg. i wymaz pobierany będzie. Z data porodu jakoś nie tak, dr. ma napisane że data ostatnia miesiączki 25 zamiast 21 nie wiem czemu tak zanotowane ma. Powiedział że 4 dni nie robią różnicy. Ale na wydruku usg mam 30.12. Dziewczynki zachwycone dzidzia mąż też dziś całą rodzinką oglądaliśmy DR. zawołał by też zobaczyli ;-)
sorki za chaotyczny zapis jakaś jestem w euforii

Do góry