reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Clodi tule mocno i nie płacz kochana,u mnie też było za dużo wód płodowych i też czytałam i płakałam..:( Wiem co czujesz..za dużo wód płodowych może być też z innego powodu,u mnie oprócz tego,ze jest konflikt to jeszcze okazało się,ze jest cukrzyca i stad może być więcej wody wokół maluszka..a na ostatnim usg okazało się,ze wody płodowe mam w normie;) za dużo nie czytaj,bo sfiksujesz..wiem to po sobie;) pójdziesz na konsultacje do innego lekarza i pewnie okaże się,ze wsio si:) będzie dobrze,glowa do gory:)

neska super ze wszystko w porządku :-)
clodi wiem, że się martwisz, ale trzeba być dobrej myśli ;-) chociaż wiem, że nie jest to łatwe bo ja też non stop się czymś martwię a w ogóle jak czytam o danym problemie w necie...

ja dziś robiłam badanie na tą krzywą cukrową (w końcu) na szczęście nie było tak źle - wyniki odbieram w poniedziałek, oprócz tego robiłam morfologię i mocz

a dziś odebrałam wynik na tego paciorkowca i co... wynik mam dodatni :-( dlatego też zastanawiam się co jeszcze mi wyjdzie jak odbiorę te wyniki w poniedziałek :-( to już hbs dodatni + gbs dodatni :-(

czy u któreś z Was też wyszedł wynik na paciorkowca dodatni ??

4madlen a wymaz czystosci pochwy i odbytu to jest to samo co to badanie na tego paciorkowca? Bo ja sie juz gubie? To iest to gbs???

neska ja też nie wiem czy to to samo
4madlen no właśnie lekarka mi mówiła, że w trakcie porodu (chyba w trakcie-dowiem się dokładnie jak pójdę do niej z wynikiem) dostanę antybiotyk, ale boję się że pomimo tego ten paciorkowiec w jakiś sposób zaszkodzi maleństwu :zawstydzona/y::-(

reklama
adgama podobno trzeba się kłócić żeby wziac antybiotyk jeszcze przed porodem... któraś z dziewczyn pisała, że miała tak szybi poród że nie zdążyli jej podać antybiotyku, ale na szczęście ona przeszła leczenie jeszcze w ciąży... nie pamiętam która grudniówka to pisała ale mysle że miała rację...

Do góry