reklama
Clodi tule mocno i nie płacz kochana,u mnie też było za dużo wód płodowych i też czytałam i płakałam.. Wiem co czujesz..za dużo wód płodowych może być też z innego powodu,u mnie oprócz tego,ze jest konflikt to jeszcze okazało się,ze jest cukrzyca i stad może być więcej wody wokół maluszka..a na ostatnim usg okazało się,ze wody płodowe mam w normie za dużo nie czytaj,bo sfiksujesz..wiem to po sobie pójdziesz na konsultacje do innego lekarza i pewnie okaże się,ze wsio si będzie dobrze,glowa do gory
neska super ze wszystko w porządku :-)
clodi wiem, że się martwisz, ale trzeba być dobrej myśli ;-) chociaż wiem, że nie jest to łatwe bo ja też non stop się czymś martwię a w ogóle jak czytam o danym problemie w necie...
ja dziś robiłam badanie na tą krzywą cukrową (w końcu) na szczęście nie było tak źle - wyniki odbieram w poniedziałek, oprócz tego robiłam morfologię i mocz
a dziś odebrałam wynik na tego paciorkowca i co... wynik mam dodatni :-( dlatego też zastanawiam się co jeszcze mi wyjdzie jak odbiorę te wyniki w poniedziałek :-( to już hbs dodatni + gbs dodatni :-(
czy u któreś z Was też wyszedł wynik na paciorkowca dodatni ??
clodi wiem, że się martwisz, ale trzeba być dobrej myśli ;-) chociaż wiem, że nie jest to łatwe bo ja też non stop się czymś martwię a w ogóle jak czytam o danym problemie w necie...
ja dziś robiłam badanie na tą krzywą cukrową (w końcu) na szczęście nie było tak źle - wyniki odbieram w poniedziałek, oprócz tego robiłam morfologię i mocz
a dziś odebrałam wynik na tego paciorkowca i co... wynik mam dodatni :-( dlatego też zastanawiam się co jeszcze mi wyjdzie jak odbiorę te wyniki w poniedziałek :-( to już hbs dodatni + gbs dodatni :-(
czy u któreś z Was też wyszedł wynik na paciorkowca dodatni ??
Basia_one
Multimama ;)
Pierwsze slysze o takich badaniach jak wymaz z pochwy i odbytu na czystosc W irlandii niczego nie badaja, a szyjki to juz wogole dopiero przed samym porodem lub w trakcie.....
neska ja też nie wiem czy to to samo
4madlen no właśnie lekarka mi mówiła, że w trakcie porodu (chyba w trakcie-dowiem się dokładnie jak pójdę do niej z wynikiem) dostanę antybiotyk, ale boję się że pomimo tego ten paciorkowiec w jakiś sposób zaszkodzi maleństwu :-(
4madlen no właśnie lekarka mi mówiła, że w trakcie porodu (chyba w trakcie-dowiem się dokładnie jak pójdę do niej z wynikiem) dostanę antybiotyk, ale boję się że pomimo tego ten paciorkowiec w jakiś sposób zaszkodzi maleństwu :-(
reklama
adgama podobno trzeba się kłócić żeby wziac antybiotyk jeszcze przed porodem... któraś z dziewczyn pisała, że miała tak szybi poród że nie zdążyli jej podać antybiotyku, ale na szczęście ona przeszła leczenie jeszcze w ciąży... nie pamiętam która grudniówka to pisała ale mysle że miała rację...