reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
adgama, liwus gratuluję dobrych wieści :)
z moczem to sie martwic trzeba jak jest w nim białko albo płytki krwi a bakterie i leukocyty sa niegroźne :)
mi sorbifer też anemie wygonił, chociaz mu troszke zeszło bo brałam go chyba od konca czerwca...

Pobiorę przez tydzień to moje żelazo a jak mi hemoglobina nie skoczy do góry to kupię ten Sorbifer.
Adgama ładnie waży twoja dzidzia:-)
Neska dzięki za polecenie tego buraka:-) od dziś zacznę pić tą miksturę. Chyba znów musisz zacząć brać lekarstwa na tą krew.
Liwus super wiadomość, już bliżej końca niż dalej :-)

Misia zobacze co jutro powie moj gin. Jak mi nie da tabl. To kupie sorbifer tak jak dziewczyny polecaja. Ja narzekam na tego gina niby ordynator ale naprawde podejscie to on ma - byle szybciej i nastepna pacjentka. Jutro to mu chyba powoem do sluchu jak mi znowu wywinie cos i nie da tabl.
Dzis opipeprzylam babki w spozywczaku. Stoje na koncu kolejki a one nagle zaczynaja od srodka obslugiwac. Wkoncu stwierdzilam ze kobiet w ciazy to zadnekolejki nie obowiazuja. A co na to obsluga - ze mam sie ludzi w kolejce zapytac - no jeszcze czego sobie mysle. Wkoncu doszla do wniosku ze ok i mnie obsluzy. A ja na to ze w zadnym sklepie sie nie pytam i tu tez nie zamierzam. Naprawde zycze tej sklepowej rychlej ciazy i wielu zakupow :crazy:

Kuku :-) A. system zmieniał i nie miałam jak napisać, pisałam od niego z tel. ale przed wysłaniem posta ten tel oczywiście musiał się zresetować sam :-D. Więc tak, szyjka ok. Łożysko ok :-) Dziś pamiętałam spytać ile Lenka waży :-) Oczywiście dalej jest Lenką :-D Ułożona główkowo :-) Waży 1462g. Pan doktor stwierdził, że jak na nasze wagi urodzeniowe i Laury wage urodzeniową to waży dobrze :-) Kolejna wizyta 13.11 i badanka a w grudniu to nie wiem jak, bo lekarz stwierdził, że limitów nie ma już i prawdopodobnie będę musiała iść do jakiegoś innego;/....

reklama
Do góry