reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Hej kobietki,

Sorki, ze dopiero teraz pisze, ale pracowalam do 18 lekarz na 19.20 potem glodna bylam:zawstydzona/y: i dopiero teraz moge popisac;-)

Wszystko jak byc powinno:-):-):-) serduszko bije, malenstwo ma 4 mm, ciaza odpowiada 6 tyg czyli jak jest;-) no i termin na 27 grudnia:-)

Pobral krew, wyniki za tydzien, wazyc mnie nie wazyl, cisnienia nie mierzyl, nastepna wizyta 24 maja, no i mam zdjecie:):)

Ostatnia edycja:
Madlen Nouke super wieści gratuluję:-):-)
Moja córcia jest z 27.12 - fajna data, dała mi poświętować w domku a na Sylwka tez juz wyszłam ze szpitala więc fajny termin;-)

Ja czekam do czwartku...jeszcze tydzień....buuu

MamaPatryka ja lekarz Cię uspokoił to dobrze, chyba wie co robi! miejmy nadzieję...
A piatek już jutro:tak:

Noukie ciesze sie ze i u ciebie wszystko dobrze :-) fajnie ze dostalas zdjecie, moj gin wydrukowal ale powiedzial ze na nastepnej wizycie mi da, niewiem dlaczego teraz nie dal no ale najwazniejsze ze dzieciatko pieknie rosnie

Sami a na tym zdjeciu to malo widac taki mis Haribo:-):-):-) i pewnie tylko zakochane mamusie to widza:tak::tak::tak: jutro postaram sie wrzucic;-)

reklama
Do góry