reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Hej kobietki,
Sorki, ze dopiero teraz pisze, ale pracowalam do 18 lekarz na 19.20 potem glodna bylam i dopiero teraz moge popisac;-)
Wszystko jak byc powinno:-):-):-) serduszko bije, malenstwo ma 4 mm, ciaza odpowiada 6 tyg czyli jak jest;-) no i termin na 27 grudnia:-)
Pobral krew, wyniki za tydzien, wazyc mnie nie wazyl, cisnienia nie mierzyl, nastepna wizyta 24 maja, no i mam zdjecie
Sorki, ze dopiero teraz pisze, ale pracowalam do 18 lekarz na 19.20 potem glodna bylam i dopiero teraz moge popisac;-)
Wszystko jak byc powinno:-):-):-) serduszko bije, malenstwo ma 4 mm, ciaza odpowiada 6 tyg czyli jak jest;-) no i termin na 27 grudnia:-)
Pobral krew, wyniki za tydzien, wazyc mnie nie wazyl, cisnienia nie mierzyl, nastepna wizyta 24 maja, no i mam zdjecie
Ostatnia edycja:
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Nouki to super. Ja tez mam termin na 27 grudnia ale suwaczki mi pokazuja 26.
Noukie
Majowa mama 2007
Nouki to super. Ja tez mam termin na 27 grudnia ale suwaczki mi pokazuja 26.
Aniu mi suwak na 24 przewiduje, ale i tak bedzie wczesniej bo cc;-)
Sami super wiesci
sarka
trójkowa mama
Madlen Nouke super wieści gratuluję:-):-)
Moja córcia jest z 27.12 - fajna data, dała mi poświętować w domku a na Sylwka tez juz wyszłam ze szpitala więc fajny termin;-)
Ja czekam do czwartku...jeszcze tydzień....buuu
MamaPatryka ja lekarz Cię uspokoił to dobrze, chyba wie co robi! miejmy nadzieję...
A piatek już jutro
Moja córcia jest z 27.12 - fajna data, dała mi poświętować w domku a na Sylwka tez juz wyszłam ze szpitala więc fajny termin;-)
Ja czekam do czwartku...jeszcze tydzień....buuu
MamaPatryka ja lekarz Cię uspokoił to dobrze, chyba wie co robi! miejmy nadzieję...
A piatek już jutro
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Aniu mi suwak na 24 przewiduje, ale i tak bedzie wczesniej bo cc;-)
Noukie a dlaczego będziesz mieć cc??
Super wieści dziewczyny że Wasze dzidzie całe i zdrowe Niech dalej się dobrze rozwijają