reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

MamaPatryka :szok::szok::szok:,co za franca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,jakby mi ktos tak powiedzial,to bym chyba doskoczyla do niego...durny babsztyl !!!!!:realmad::realmad:
ale na pewno jest jakis bezpieczny antyb...no pzreciez cos musisz brac ,aby pozbyc sie tej bakterii..a nie masz innego gina wokolicy,zeby chociaz skonsultowac z nim i zeby cos przepisal....
3maj sie kochana :wink:

reklama
Dzwoniłam do swojego chociaż jest za granica - nie odebrał. Jutro rano umówię się z innym prywatnie chociaż trzeba wcześniej się umówić na wizytę ale myślę,że w moim przypadku na pewno nie pozwoli mi czekać.

Wyć mi się chcę,bo boję sie o malucha czy jest z nim wszystko ok. Mnie męczą bóle nerek. :(

MamaPatryka trzymam kciuki za udana rejestracje wizyty i sama wizyte. A na tamta babe jakas skarge do przelozonych bym zlozyla. Jakas etyka zawodowa obowiazuje... A tak se moze mowic do kolerzanki...

Kiedy miałam chyba 18 albo 19lat zaszłąm w ciążę pozamaciczną. Nigdy nie zapomnę tego bólu i pierwszy raz spotkałam się z komentarzem jednej z pielęgniarek 'było się zabezpieczać a teraz będziesz cierpieć:angry::angry:.Wczoraj drugi raz tylko w innym miejscu :-(.

Będę dzwonić po 9tej do niego i zobaczymy. Szkoda tylko,że to wszystko prywatnie ale są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze. Mam nadzieję,że uda mi sie umówić z nim po 15tej-16tej zeby mieć z kim Patryka zostawić.

reklama
nie zamartwiaj się MamoPatryka, musisz być dobrej myśli, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze

Do góry