reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Cześć madlen79 :-) troszkę cię nie było.
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest dobrze, a badanie nie zaszkodzą, lepiej że dmuchają na zimne. W sumie to już ci nie dużo zostało:-)
Ja się modlę, żeby wytrzymać do 38tyg. bo wtedy będę mieć cc, wierzę że dam radę.

reklama
Madlen bedzie dobrze :) nie martw się na zapas.

Ja po wizycie u ginka, niby wszystko okej, szyjka zamknięta i długa :-) Ale za to dopadły mnie kolki wrrrrr ból niesamowity bo trwa prawie cały dzień.
Do tego za niski wynik FT4 no nic zobaczymy co bedzie dalej.

Cinamona super wiesci;-)

Lili najwazniejsze, ze Olcia ma sie dobrze, niech ta kolka szybko przejdzie;-)

Madlen ja rozumiem Twoje obawy bo u nas tez nie sa lekarze za bardzo zadowoleni jesli maluszek wazy za duzo:sorry:, a jesli do tego kobieta ma za wysoki cukier to tym bardziej nosem kreca bo twierdza ze to cukrzyca pasie maluszka, a to jest bardzo niezdrowe dla niego:sorry: oby wszystko bylo u Ciebie dobrze trzymam kciuki:tak:

Lil z kolka dasz rade,wazne ze z Maluszkiem oki ;-)
Noukie u mnie jeszcze nic pewnego,ze cukrzyca dopiero w czwart.robie badania ...a to,ze dziecko duze,,,coz ja na to moge...,poprzednie dzieci tez malutkie nie byly..u mnie w rodzinie wszyscy z tych wiekszych,wiec te dzieci nie maja za kim byc malutkie...:-)

madlen79, my z drugą madlen też mamy duże Bąble w brzuchach ;) jakoś nikt się tym nie zamartwia chyba... :p Co prawda mnie cukrzyce ciążową wmawiają, ale test na hemoglobinę glikowaną wskazał brak cukrzycy.
Nie czytaj netu, a tym bardziej for, bo zgłupieć można ;-)

reklama
viv bo w pl to calkiem normalne,ze dziecko duze..a tutaj...:szok:
jak to pani doktor ostatnio stwierdzila...''troche mnie martwi,ze dziecko tak szybko rosnie..'' noz kurka...a co ja na to poradze..rosnie to rosnie..bedzie z niej duza babka..
a neta juz nie czytam,bo pozniej spac nie moge i mam koszmary...
jeszcze tylko ok 5tyg damy rade razem z Pysia :-)

Do góry