reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Cześć madlen79 :-) troszkę cię nie było.
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest dobrze, a badanie nie zaszkodzą, lepiej że dmuchają na zimne. W sumie to już ci nie dużo zostało:-)
Ja się modlę, żeby wytrzymać do 38tyg. bo wtedy będę mieć cc, wierzę że dam radę.

reklama
Madlen bedzie dobrze :) nie martw się na zapas.

Ja po wizycie u ginka, niby wszystko okej, szyjka zamknięta i długa :-) Ale za to dopadły mnie kolki wrrrrr ból niesamowity bo trwa prawie cały dzień.
Do tego za niski wynik FT4 no nic zobaczymy co bedzie dalej.

Cinamona super wiesci;-)

Lili najwazniejsze, ze Olcia ma sie dobrze, niech ta kolka szybko przejdzie;-)

Madlen ja rozumiem Twoje obawy bo u nas tez nie sa lekarze za bardzo zadowoleni jesli maluszek wazy za duzo:sorry:, a jesli do tego kobieta ma za wysoki cukier to tym bardziej nosem kreca bo twierdza ze to cukrzyca pasie maluszka, a to jest bardzo niezdrowe dla niego:sorry: oby wszystko bylo u Ciebie dobrze trzymam kciuki:tak:

Lil z kolka dasz rade,wazne ze z Maluszkiem oki ;-)
Noukie u mnie jeszcze nic pewnego,ze cukrzyca dopiero w czwart.robie badania ...a to,ze dziecko duze,,,coz ja na to moge...,poprzednie dzieci tez malutkie nie byly..u mnie w rodzinie wszyscy z tych wiekszych,wiec te dzieci nie maja za kim byc malutkie...:-)

madlen79, my z drugą madlen też mamy duże Bąble w brzuchach ;) jakoś nikt się tym nie zamartwia chyba... :p Co prawda mnie cukrzyce ciążową wmawiają, ale test na hemoglobinę glikowaną wskazał brak cukrzycy.
Nie czytaj netu, a tym bardziej for, bo zgłupieć można ;-)

reklama
viv bo w pl to calkiem normalne,ze dziecko duze..a tutaj...:szok:
jak to pani doktor ostatnio stwierdzila...''troche mnie martwi,ze dziecko tak szybko rosnie..'' noz kurka...a co ja na to poradze..rosnie to rosnie..bedzie z niej duza babka..
a neta juz nie czytam,bo pozniej spac nie moge i mam koszmary...
jeszcze tylko ok 5tyg damy rade razem z Pysia :-)

Do góry