reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt

U mnie w sumie tez ok, wczoraj byłam u lekarza i muszę przeglądać krew pod katem cholestazy, czyli testy watrobowe.
Ale to dopiero za tydzien, bo tu sie z niczym nie spieszą. Dziecko leży już główka w dół, więc tez ok.

reklama
dziewczyny GRATULUJE udanych wizyt :-):-)
ciesze sie,ze z maluszkami wsio si ;-)
a u mnie niby dobrze,ale nie do konca...:-:)-(
w tym tyg bede miala badanie ,czy nie mam cukrzycy ciazowej..,zdaniem pani doktor moje dziecko za szybko rosnie..,byc moze taki jej urok ,ale tzra to sprawdzic,no i mam za duzo wod plodowych..a to tez nie jest dobrze...
jedyne pocieszenie to takie,ze ja wkazdej ciazy mialam wiecej niz mniej ;-),ale faktu nei zmienia,ze sie martwie :-(
a jeszcze zeby bardziej sie dobic poszperalam wnecie...dol straszny...
ale musze wierzyc,ze wszystko jest i bedzie dobrze :tak:
no i moja ciaza ma byc zakonczona szybciej ,bo w 39tc ;-),taka opinia zapadla na ostatniej wizycie,ale jak bedzie to sie okaze..bo tutaj co wizyta to inny lekarz,a jak inny lekarz to inne zdanie :wściekła/y:,ale pani doktor,ktora robila mi ostatni scan,bardzo dokladnie zreszta ,powiedziala,ze nie pozwoli mi chodzic do konca a juz na pewno nie po terminie i ze ciaze zakonczymy w 39tc ,wiec tego sie trzymam :tak:
pozdrawiam mocno i kciuki za kolejne wizyty:-)

Do góry