reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt

U mnie w sumie tez ok, wczoraj byłam u lekarza i muszę przeglądać krew pod katem cholestazy, czyli testy watrobowe.
Ale to dopiero za tydzien, bo tu sie z niczym nie spieszą. Dziecko leży już główka w dół, więc tez ok.

reklama
dziewczyny GRATULUJE udanych wizyt :-):-)
ciesze sie,ze z maluszkami wsio si ;-)
a u mnie niby dobrze,ale nie do konca...:-:)-(
w tym tyg bede miala badanie ,czy nie mam cukrzycy ciazowej..,zdaniem pani doktor moje dziecko za szybko rosnie..,byc moze taki jej urok ,ale tzra to sprawdzic,no i mam za duzo wod plodowych..a to tez nie jest dobrze...
jedyne pocieszenie to takie,ze ja wkazdej ciazy mialam wiecej niz mniej ;-),ale faktu nei zmienia,ze sie martwie :-(
a jeszcze zeby bardziej sie dobic poszperalam wnecie...dol straszny...
ale musze wierzyc,ze wszystko jest i bedzie dobrze :tak:
no i moja ciaza ma byc zakonczona szybciej ,bo w 39tc ;-),taka opinia zapadla na ostatniej wizycie,ale jak bedzie to sie okaze..bo tutaj co wizyta to inny lekarz,a jak inny lekarz to inne zdanie :wściekła/y:,ale pani doktor,ktora robila mi ostatni scan,bardzo dokladnie zreszta ,powiedziala,ze nie pozwoli mi chodzic do konca a juz na pewno nie po terminie i ze ciaze zakonczymy w 39tc ,wiec tego sie trzymam :tak:
pozdrawiam mocno i kciuki za kolejne wizyty:-)

Do góry