reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Vieviene super wieści! pięknie waży dzidzia.
Co do cc to ja wam zazdroszczę . wizja kolejnej męczarni sn skutecznie mnie dobija hihi.Jeszcze w naszym cudnym województwie nie stosuje się znieczulenia do sn. no cóż. :no:

reklama
Vivienne no, no, no spore to Twoje Maleństwo :tak:
będziesz miałą więcej ciałka do kochania :-) będzie dobrze

nasz Synuś już w położeniu główkowym chyba od 22tc a po środowym usg (31tc) ma wagę 1905g+/-15%
Julka urodziłą się z wagą 3310 i dł.55cm a tu lekarz powiedział że zanosi się na większe gabaryty:baffled:
mam nadzieję że będzie dłuższy niz grubszy, co jest bardzo prawdopodobne bo my do niskich nie należymy
a szczuplejszego bobaska będzie łatwiej urodzić ;-)

Melduję się po wizycie z usg :-)

Lekarz dalej potwierdza dziewczynke to juz 4 lekarz z kolei wiec nie ma bata nikt na bank sie nie pomylił :-)

Malutka sobie rośnie ładnie i jest wszystko w porządku, powiedział tylko że główka jest troszke mniejsza ale tym mam sie nie przejmować bo może po prostu tak sie ułozyła. Oleńka waży 1614g, jutro wizyta u ginka :)

Lil gratulacje :) ja mam 27.10 wizytę u diabetolog/ginekolog, ma też robić usg, mam nadzieję że jako trzeci lekarz również potwierdzi dziewczynkę :-D bo się to Małe nie chciało rozkraczyć ostatnio i zaczynam się zastanawiać ;-) ale jak wstydzioch to może jednak kobita, nie? Byłoby głupio, jakby teraz wyszło że chłopak :-D

reklama
Do góry