reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Vieviene super wieści! pięknie waży dzidzia.
Co do cc to ja wam zazdroszczę . wizja kolejnej męczarni sn skutecznie mnie dobija hihi.Jeszcze w naszym cudnym województwie nie stosuje się znieczulenia do sn. no cóż. :no:

reklama
Vivienne no, no, no spore to Twoje Maleństwo :tak:
będziesz miałą więcej ciałka do kochania :-) będzie dobrze

nasz Synuś już w położeniu główkowym chyba od 22tc a po środowym usg (31tc) ma wagę 1905g+/-15%
Julka urodziłą się z wagą 3310 i dł.55cm a tu lekarz powiedział że zanosi się na większe gabaryty:baffled:
mam nadzieję że będzie dłuższy niz grubszy, co jest bardzo prawdopodobne bo my do niskich nie należymy
a szczuplejszego bobaska będzie łatwiej urodzić ;-)

Melduję się po wizycie z usg :-)

Lekarz dalej potwierdza dziewczynke to juz 4 lekarz z kolei wiec nie ma bata nikt na bank sie nie pomylił :-)

Malutka sobie rośnie ładnie i jest wszystko w porządku, powiedział tylko że główka jest troszke mniejsza ale tym mam sie nie przejmować bo może po prostu tak sie ułozyła. Oleńka waży 1614g, jutro wizyta u ginka :)

Lil gratulacje :) ja mam 27.10 wizytę u diabetolog/ginekolog, ma też robić usg, mam nadzieję że jako trzeci lekarz również potwierdzi dziewczynkę :-D bo się to Małe nie chciało rozkraczyć ostatnio i zaczynam się zastanawiać ;-) ale jak wstydzioch to może jednak kobita, nie? Byłoby głupio, jakby teraz wyszło że chłopak :-D

reklama
Do góry