reklama
Vivienne no, no, no spore to Twoje Maleństwo
będziesz miałą więcej ciałka do kochania :-) będzie dobrze
nasz Synuś już w położeniu główkowym chyba od 22tc a po środowym usg (31tc) ma wagę 1905g+/-15%
Julka urodziłą się z wagą 3310 i dł.55cm a tu lekarz powiedział że zanosi się na większe gabaryty
mam nadzieję że będzie dłuższy niz grubszy, co jest bardzo prawdopodobne bo my do niskich nie należymy
a szczuplejszego bobaska będzie łatwiej urodzić ;-)
będziesz miałą więcej ciałka do kochania :-) będzie dobrze
nasz Synuś już w położeniu główkowym chyba od 22tc a po środowym usg (31tc) ma wagę 1905g+/-15%
Julka urodziłą się z wagą 3310 i dł.55cm a tu lekarz powiedział że zanosi się na większe gabaryty
mam nadzieję że będzie dłuższy niz grubszy, co jest bardzo prawdopodobne bo my do niskich nie należymy
a szczuplejszego bobaska będzie łatwiej urodzić ;-)
LilithGoth
Fanka BB :)
Viv duże maleństwo ... I dobrze że wszystko jest okej
LilithGoth
Melduję się po wizycie z usg :-)
Lekarz dalej potwierdza dziewczynke to juz 4 lekarz z kolei wiec nie ma bata nikt na bank sie nie pomylił :-)
Malutka sobie rośnie ładnie i jest wszystko w porządku, powiedział tylko że główka jest troszke mniejsza ale tym mam sie nie przejmować bo może po prostu tak sie ułozyła. Oleńka waży 1614g, jutro wizyta u ginka
Lekarz dalej potwierdza dziewczynke to juz 4 lekarz z kolei wiec nie ma bata nikt na bank sie nie pomylił :-)
Malutka sobie rośnie ładnie i jest wszystko w porządku, powiedział tylko że główka jest troszke mniejsza ale tym mam sie nie przejmować bo może po prostu tak sie ułozyła. Oleńka waży 1614g, jutro wizyta u ginka
Basia_one
Multimama ;)
Super wiesci, ja mam wizyte dopiero 6 listopada, tez juz siedze jak na szpilkach, synus sie rusza caly czas wiec to mnie pociesza. Na poprzednich wizytach wszystko bylo ok, takze chyba sie nic nie zmienilo...
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Lil gratulacje ja mam 27.10 wizytę u diabetolog/ginekolog, ma też robić usg, mam nadzieję że jako trzeci lekarz również potwierdzi dziewczynkę bo się to Małe nie chciało rozkraczyć ostatnio i zaczynam się zastanawiać ;-) ale jak wstydzioch to może jednak kobita, nie? Byłoby głupio, jakby teraz wyszło że chłopak
LilithGoth
Oleńka od razu sie rozkraczyła i pokazała co ma miedzy nogami Ale jak chciał pokazać studentce jeszcze raz płeć to zacisneła nóżki i nie pokazała nic.
reklama