reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Nemezis-pięknie wyglądacie i pieknie ozdobiony kościół :) A z dzidziolkiem na pewno wszystko dobrze ,nie denerwój się :)

reklama
Jejciuprzeczytałam jednym tchem od początku do końca i przyznam rację każdej-DZIEWCZYNY WYGLĄDACIE PRZEŚLICZNIE, zazdroszcze wam wszystkim razem i z osobna, ja z mym lubym to planujemy i tak na oko to pierwsza data jest na Wrzesień 2006, czyli za wieki ;D.
Jak tak będzie więcej fotek to wmodeluje moje w jakaś suknie ślubną i będzie takie na przyszłość :D ::)

Paulina

p.s.
Czy odniesłyście wrażenie,że bardzo szybko można się zadomowić na BB? To uzależnia!!

:laugh: dzięki! To był naprawdę radosny dzień! Bez jednej chmurki! Myślałam że to napiękniejszy dzień w życiu ale mam wrażenie, że dzień w którym wezmę na ręce moje maleństwo będzie jeszcze piękniejszy. Nigdy nie zapomnę tej radości z II. Proszę pomódlcie się za moje maleństwo żeby było zdrowe. Tak bardzo się boję. DZiś w nocy śniło mi się że się obudziłam cała we krwi bo poroniłam. Jak się obudziłam to byłam tak przerażona że nie mogłam znowu zasnąć. Oby wszystko było dobrze!

Nemezis kochana- tyle razy mnie pocieszałaś- nie martw się i myśl pozytywnie ( wiem że z racji przyszłego zawodu) pewnie różne rzeczy widziałaś na patologii ciaży- ale kto jak nie Ty najlepiej wie jak dbać o siebie, i troszczyć się o Kruszynkę.
Wiem jak to jest lepiej mniej wiedzieć wtedy człowiek jest bardziej spokojny.Trzymaj się imyśl o samych przyjemnych rzeczach - a moze weź zwolnienie od lekarki i poleż sobie zamiast się stresować na zajęciach.
Pozdrawiam
U mnie bez zmian po plamieniach w 26 dniu dalej cisza.

Anusieńka a robiłaś test? Może te plamienia to nie miesiączka tylko plamienia przy zagnieżdżeniu. Moja gin mówiła, że jeśli jajo płodowe nie wypełnia całej jamy macicy, to "wolne" endometrium może się złuszczać do 3 m-ca ciąży i to jest fizjologia!

reklama
Nemezis ja narazie nie robie testu bo w zeszłym miesiacu się rozczarowałam.
Miałam raz cykl 31 dniowy więc nie wiem czy znów tak nie jest - narazie czekam.Ale dzięki za otuchę.

Do góry