reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Asiu super wyglądaliście. Na marginesie- my 14 sierpnia obchodzimy 1 rocznicę :D :D :D Leci ten czas zaaaaaa szybko :(

Wpadłam tu bo doszły mnie słuchy że Izabelka pięknie wyglądała w dniu ślubu :) no i faktycznie Izabelko jesteś śliczna, no oczywiście bez pana młodego to nie byłoby to dlatego też podziwiam piękną parę młodą :) :) :)
Ale dziewczyny wszystkie ślicznie wyglądałyście :) zresztą każda para młoda wygląda pięknie ;D
Postaram się wkleić jakąś fotkę z mojego dnia ślubu, ale chyba dopiero wieczorkiem :)

PS Super pomysł na takie forum :)
Pozdrawiam serdecznie :)

A to właśnie subtelne wspomninie naszego najpiękniejszego dnia w życiu :) Subtelne, bo tylko kilka fotek ;D Chciałam wkleić po jedym z pleneru i z Kościoła a także z drugiego dnia ale niestety mogłam wkleić tylko to co na kompie już mam, bo do reszty muszę podłączyć skaner a dziś niestety nie dam rady :)

WYBACZCIE DZIEWCZYNY ALE MUSIAŁAM WYKASOWAĆ ZDJĘCIA BO OSTATNIO CZYTAŁAM ŻE NIEKTÓRZY WYKORZYSTUJĄ FOTKI JAKIE ZAMIESZCZAMY DO WŁASNYCH CELÓW NA SWOICH BLOGACH. MAM NADZIEJĘ ŻE ZROZUMIECIE :-*

Pozdrawiam serdecznie i przesyłam całuski :-* :-* :-*

Dodeczko- nie będę oryginalna pewnie-, ale być moze pierwsza dziś i tu;) ślicznie wyglądacie:)..ładna z Was parka:)..i szczególnie podoba mi się ostatnie zdjecie;)
a jak samopoczucie??

Rusalko nie przesadzaj :laugh: :laugh: :laugh: ślicznie dziękuję za miłą opinię :-* Co do samopoczucia to dziękuję za troskę :-* czuję się dobrze... nawet bardzo ;D Tymbardziej że wczoraj byłam u gin i powiedziała że z maleńswtem wszystko super i że nie ma powodów do niepokoju :) i mogłam posłuchać bicia maleńkiego serduszak naeszego maleństwa :) aż się popłakałam :)
Rusalko a kiedy my będziemy mogły pooglądać Twoje fotki ;D ;D ;D bo ja to jestem pierwsza w kolejce :laugh:

Pozdrawiam serdecznie i życzę zdróweczka :)

reklama
Do góry