reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

na przyszłość będę wiedziała jestem w tym kopletnie zielona......
ale tak się zastanawiamy co będzie pierwsz?
ślub czy fasoloka? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
KA milka , w prawym górnym rogu masz przycisk "edytuj" kliknij w niego i zmień. przed wysłaniem mozesz zrobic podgląd i bedziesz widziala jak wiadomosc bedzie wyglądac. bo jak tak normalnie piszesz to zdjąecia nie widzisz, dopiero jak wyśłesz. a jak klikniesz przed wysłaniem PODGLĄD, to możesz zobaczyc wiadomosć tak jak bedzie wyświetlona i ewentualnie coś zmienic.napewno sie uda!!

teraz to już mi kompletnie nie wyszło.......... :mad: :mad: :mad: :mad:
zaczekam jednak chyba na mojego mężczyznę zmniejszy mi od razu te zdjęcie i wtedy je wkleję
przy moich zdolnościach to jeszcze bym te forum popsuła ::) ::)
a szkoda by było

jej ja nie widzialam...a co jest dziewczyny??!! czemu sie nie chwalicie?przeciez niema sie czego wstydzici!!

Witajcie

chciałam Wam powiedzieć, ze wszystkie pięknie wyglądacie, ale to już fakt - panna młoda zawsze ślicznie wygląda ;D

Hmmmmmmmmm............ my z mężulkiem mieliśmy w niedzielę I ROCZNICĘ ::) ::) ::) Ach jak ten cas leci... ;)
Dziewczyny piękne zdjęcia, wszystkie tak ślicznie wyglądałyście:) Niedługo wkleję moje:)

Witajcie- ja to jestem niedzisiejsza..Przez przypadek dowiedziałam się, ze istnieje ten wątek..;)ale ładnie wyglądacie!!!!

Dziewczyny jak Wy pięknie się prezentujecie ze swoimi mężusiami !!! :)

Rusalka, ja też przez przypadek tu zajrzałam.. ups

reklama
W poniedziałek, 15 sierpnia mija 2 rocznica naszego ślubu - pomyślałam, że dołączę swoje zdjęcie z tego dnia :-)
24131.jpg

24134.jpg

Do góry