reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Ja też korzystam z tej strony :)
Tylko ja kopiuję inny link, ten - Hotlink for forums (1) wklejam do wiadomości i nic więcej nie muszę robić ::)

reklama
madziujka , pięknie wyglądałaś (wyglądaliście) i teraz na pewno tez wyglądasz co najmiej tak ślicznie :) :)
zdjęcia najłatwiej zmniejszyc w PAINT. zapytaj męża, napewno ci pomoze, albo poszujak na forum, gdzies jest to opisane.

uuu sorki za rozmiary ;D jak już wiem jak to zrobić to jak wróci mężulek to mi zmniejszy i pokarzę wam więcej :)

Dziękuję za komplement :) Niestety mężulek wykończony pracą fizyczną i bez humoru i chęci nawet spróbowania pomniejszenia zdjęć... kiedy indziej :(
pozdrawiam was wszystkie

Elżbietko dziękuję za miłe słowa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D . Już nie mogę doczekać się urlopu!!!!! 8) 8)

no to się odważę pokazać dziewczyny.
to jest zdjęcie zs sylwestra 2004 na 2005 i ja z moim przyszłym
zabawa była superowa...

reklama
KA milka , brawo za odwagę!!pieknie wyglądacie!!

może spróbuj edytowac swoją wiadomośc i te napisy co masz pod fotka wrzuc nad zdjęcie, alebo pod spód. bo jak jest obok, to strasznie rowala forum ;)

Do góry