reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Witam kochaniutki :-)

Jejku Hawaje :szok: zawsze o tym marzyłam i nadal marzę, żeby kiedyś tam pojechać :confused:

Dzieki Kindzia :-) to tez bylo moje marzenie, w Polsce raczej byloby to poza moim zasiegiem... ale tu gdzie teraz "wijemy" gniazdko nie jest to az tak nieosiagalne. My nie mielismy wesela w zamian za te podroz...chyba dobrze wybralismy :-) pozdrawiam

Dobrze wybraliście !!! :-)My mieliśmy wesele - było super, ale gdy spojrzy się na to po pewnym czasie to wracają wątpliwości - czy lepiej gdzieś pojechać czy mieć wesele ?! Ja nie żałuje, natomiast mój mężuś - chyba toche żałuje :baffled: nie chce mi robić przykrości i nie mówi o tym wprost, ale ja to wiem :tak: zbyt dobrze go znam !!! Ale Hawaje super !!!!!!!!!!!!!!!! Zazdroszczę Wam ... pozdrawiam ;-)

Witajcie
dopiero od niedawna jestem na forum i właśnie przypadkiem trafiłam na ten wątek
Nasz najpiękniejszy dzień miał miejsce zaledwie 3 miesiące temu ( 21 X 2006 )
A wyglądaliśmy wtedy tak :-)
DSC08815.jpg

DSC09091.jpg

DSC08937.jpg

DSC09104k.jpg

DSC08982.jpg

DSC_0061.jpg

DSC_0078.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0087.jpg

DSC_0019.jpg

DSC08873.jpg

Agat ślicznie wyglądaliście:-)

dopiero cio odnalazlam ten wątek,wczesniej jakos nie zwróciłam na niego uwagi,zaraz potem przejrzałam swoje zdjęcia,i troszke mnie korci żeby wrzucic,jeszcze pomyśle,teraz przynajmniej wiem jak niektóre z Was wyglądają,buziaczki:-)

reklama
Do góry