reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Kindzia - zdjęcia macie super - tylko trochę źle je chyba powklejałaś bo nie można ich powiększyć :-( i tym smym zobaczyć w całej okazałości !!!

reklama
Hej dziewczyny mam na imie Aga i jestem calkiem "nowa starajaca sie " znalazlam wasze forum przez przypadek i ogolnie stronka babyboom jest super :-) My takze dolaczylisny do grona starajacych sie :-) Fajnie miec z kim sie podzielic rozterkami. Poki co dolaczam nasze zdjecia z podrozy poslubnej...bo ze slubu sa za duze zeby dolaczyc :-) pozdrawiam i licze na wasza pomoc od strony techniczne na fomrum :-)

Rudson ja tez tu jestem calkiem nowa :-)
My nie mielismy tzw ' najpiekniejszego dnia' , ale gdzies tu czytalam , ze jak ktos bez slubu to moze wkleic inne zdjecia :-) ???? My sie moze kiedys pobierzemy :cool2:

Rudson ja tez tu jestem calkiem nowa :-)
My nie mielismy tzw ' najpiekniejszego dnia' , ale gdzies tu czytalam , ze jak ktos bez slubu to moze wkleic inne zdjecia :-) ???? My sie moze kiedys pobierzemy :cool2:
Hej Lidzia:-) Nasz najpiekniejszy dzien to ten kiedy sie poznalismy...a slub nic nie zmienil. nie bylo famfar, bialej sukni i welkiego wesela. Bylam ja i on ...nikt nie wiedzial nawet rodzice... Slub nic nie zmienil kochamy sie tak samo...a teraz czekamy na kogos kogo mozemy pokochac razem...bezgraniczna miloscia. Pozdrawiam

reklama
Kindzia faktycznie powiekszyc nie idzie, ale i tak widac jaka z Ciebie piekna kobieta .. slicznie wygladaliscie :happy:

Rudson super zdjecia ze swietna para ... bardzo ladnie wygladalas .. a sukienka rewelacyjna :happy:

Do góry