MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
Kindzia - zdjęcia macie super - tylko trochę źle je chyba powklejałaś bo nie można ich powiększyć :-( i tym smym zobaczyć w całej okazałości !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie. Nawet nie zauważyłam. Cos musiałam zrobić nie takKindzia - zdjęcia macie super - tylko trochę źle je chyba powklejałaś bo nie można ich powiększyć :-( i tym smym zobaczyć w całej okazałości !!!
Może teraz się udaMusisz poprostu jescze raz powklejać te zdjęcia - jak bedzie Ci się chciało oczywiście ;-)
Hej Lidzia:-) Nasz najpiekniejszy dzien to ten kiedy sie poznalismy...a slub nic nie zmienil. nie bylo famfar, bialej sukni i welkiego wesela. Bylam ja i on ...nikt nie wiedzial nawet rodzice... Slub nic nie zmienil kochamy sie tak samo...a teraz czekamy na kogos kogo mozemy pokochac razem...bezgraniczna miloscia. PozdrawiamRudson ja tez tu jestem calkiem nowa :-)
My nie mielismy tzw ' najpiekniejszego dnia' , ale gdzies tu czytalam , ze jak ktos bez slubu to moze wkleic inne zdjecia :-) ???? My sie moze kiedys pobierzemy