reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Kindzia - zdjęcia macie super - tylko trochę źle je chyba powklejałaś bo nie można ich powiększyć :-( i tym smym zobaczyć w całej okazałości !!!

reklama
Hej dziewczyny mam na imie Aga i jestem calkiem "nowa starajaca sie " znalazlam wasze forum przez przypadek i ogolnie stronka babyboom jest super :-) My takze dolaczylisny do grona starajacych sie :-) Fajnie miec z kim sie podzielic rozterkami. Poki co dolaczam nasze zdjecia z podrozy poslubnej...bo ze slubu sa za duze zeby dolaczyc :-) pozdrawiam i licze na wasza pomoc od strony techniczne na fomrum :-)

Rudson ja tez tu jestem calkiem nowa :-)
My nie mielismy tzw ' najpiekniejszego dnia' , ale gdzies tu czytalam , ze jak ktos bez slubu to moze wkleic inne zdjecia :-) ???? My sie moze kiedys pobierzemy :cool2:

Rudson ja tez tu jestem calkiem nowa :-)
My nie mielismy tzw ' najpiekniejszego dnia' , ale gdzies tu czytalam , ze jak ktos bez slubu to moze wkleic inne zdjecia :-) ???? My sie moze kiedys pobierzemy :cool2:
Hej Lidzia:-) Nasz najpiekniejszy dzien to ten kiedy sie poznalismy...a slub nic nie zmienil. nie bylo famfar, bialej sukni i welkiego wesela. Bylam ja i on ...nikt nie wiedzial nawet rodzice... Slub nic nie zmienil kochamy sie tak samo...a teraz czekamy na kogos kogo mozemy pokochac razem...bezgraniczna miloscia. Pozdrawiam

reklama
Kindzia faktycznie powiekszyc nie idzie, ale i tak widac jaka z Ciebie piekna kobieta .. slicznie wygladaliscie :happy:

Rudson super zdjecia ze swietna para ... bardzo ladnie wygladalas .. a sukienka rewelacyjna :happy:

Do góry