reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Rudson, śliczna z was para!! oj dzieciątko będzie urodliwe!
lidka, nie wazna jaka pogoda i gdzie - ważne ze razem i szcześliwi. a ze szcześliwi to widac po was :-)
lidka, nie wazna jaka pogoda i gdzie - ważne ze razem i szcześliwi. a ze szcześliwi to widac po was :-)
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
Dziewczyny super zdjęcia i śliczne z Was pary i dziedziaczki będą super :-) pozdrawiam
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
oczywiście chciałam napisać ... dzieciaczki będą śliczne !!! sorki coś kiepsko z moim wzrokiem :-)
Rudson
Mamy październikowe 2007
Hej Lidzia sliczna z ciebia dziewczyna :-)
Dziewczyny dziekuje strasznie za mile slowa:-) My mielismy tylko cywilmy slub bo tu jestesmy sami zagranica...ale kiedys razem z rodzinka pomyslimy o koscielnym...moze razem z chcinami ;-)
Dziewczyny dziekuje strasznie za mile slowa:-) My mielismy tylko cywilmy slub bo tu jestesmy sami zagranica...ale kiedys razem z rodzinka pomyslimy o koscielnym...moze razem z chcinami ;-)
Rudson
Mamy październikowe 2007
Hej dzieczyny wstawie Wam jeszcze moje ulubione z obraczkami :-)
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Liduś- jesteście przepiękna parą i super,że tak na sportowo, naturalnie.Czy psiak i kotki mieszkają razem???Nie martw się ja też nie miałam tego tzw najpiękniejszego dnia, ale jak już kiedyś pisałam dla mnie każdy od ponad 7 lat jest piękny.;-)
Rodsonku-naprawdę cudowne zdjęcia, a gdzie byliści w podróży poślubnej?
Pozdrawiam
Rodsonku-naprawdę cudowne zdjęcia, a gdzie byliści w podróży poślubnej?
Pozdrawiam
Rudson
Mamy październikowe 2007
Jasne Antilka ja tez juz pisalam ze najpiekniejszy dzien byl dzien kiedy sie poznalismy i pokochalismy a takze ten kiedy po roku walki z urzednikami moglam wreszcie zobaczyc moje kochanie na tafli lotniska w Chicago... a kolejny najwazniejszy dzien w naszym zyciu bedzie kiedy nasze malenstwo pojawi sie na swiecie :-)a slub nic nie zmienil... Lidzia najwazniejsza jest milosc, zrozumienia i pewnosc ze jest ktos kto zawsze stanie za toba... jak tak sie czujesz to juz jestes ponad wiekszoscia malzenstw na swiecie :-)
Antilka napodrozy poslubnej bylismy na Hawajach na wyspie Maui (wyspa zakochanych) bylo niesamowicie nigdy nie zapomne tej podrozy...;-)
Antilka napodrozy poslubnej bylismy na Hawajach na wyspie Maui (wyspa zakochanych) bylo niesamowicie nigdy nie zapomne tej podrozy...;-)
reklama
Podziel się: