reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

buuuu ja nie mam takich ladnych zdjec :-(
Mam tylko takie, w ktorym jestesmy ubrani totalnie na luzaku z wyjazdu nad morze. Bylo zimno wiec pozostaly nam tylko spacery i jestesmy w stojach wedrowcow ;-) :-D

wakacje1.jpg

reklama
Hej Lidzia sliczna z ciebia dziewczyna :-)

Dziewczyny dziekuje strasznie za mile slowa:-) My mielismy tylko cywilmy slub bo tu jestesmy sami zagranica...ale kiedys razem z rodzinka pomyslimy o koscielnym...moze razem z chcinami ;-)

Liduś- jesteście przepiękna parą i super,że tak na sportowo, naturalnie.Czy psiak i kotki mieszkają razem???Nie martw się ja też nie miałam tego tzw najpiękniejszego dnia, ale jak już kiedyś pisałam dla mnie każdy od ponad 7 lat jest piękny.;-)
Rodsonku-naprawdę cudowne zdjęcia, a gdzie byliści w podróży poślubnej?
Pozdrawiam

Jasne Antilka ja tez juz pisalam ze najpiekniejszy dzien byl dzien kiedy sie poznalismy i pokochalismy a takze ten kiedy po roku walki z urzednikami moglam wreszcie zobaczyc moje kochanie na tafli lotniska w Chicago... a kolejny najwazniejszy dzien w naszym zyciu bedzie kiedy nasze malenstwo pojawi sie na swiecie :-)a slub nic nie zmienil... Lidzia najwazniejsza jest milosc, zrozumienia i pewnosc ze jest ktos kto zawsze stanie za toba... jak tak sie czujesz to juz jestes ponad wiekszoscia malzenstw na swiecie :-)

Antilka napodrozy poslubnej bylismy na Hawajach na wyspie Maui (wyspa zakochanych) bylo niesamowicie nigdy nie zapomne tej podrozy...;-)

reklama
Dzieki za mile slowa :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D
Wy wszsytkie slicznie wygladalyscie w tych bialych i nie tylko bialych sukienkach :-D Prawdziwe ksiezniczki! :tak: :-)

Antila- tak pieski mieszkaja razem z kotkami i wszsyscy sie bardzo kochaja :tak: :-)

Do góry