reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

hej Camila

wiesz to co ty opisujesz to ja juz mam od dobrych 2 tygodni - bole podbrzusza jak na okres a czasem wrecz takie ze mozna oszalec i pulsowanie z krzyza - a twardnienie brzuszka to juz codziennosc ...

mysle ze juz macica zaczyna przygotowywac sie do porodu ... ale kazda kobieta inaczej rozpoczyna porod i u kazdej inaczej on przebiega ... no ja juz z tym wszystki mecze sie 2 tygodnie wiec ... sama widzisz z jaka predkoscia sie u mnie to rozkreca .... ehhh

u mnie skurcze tez nie sa regularne - wiec nie ma czym sie przejmowac ... moj lekarz powiedzial mi ze jak beda co 30 min pozniej coraz czescie i regularnie to jak dojdzie do co 15 to zeby robic zjazd na szpital hehe ... wiec czekajmy az bedzie cos regularnie nas bolec ...

Pozdrawiam :-*

reklama
To my,na dwa tygodnie przed rozwiązaniem ;)

resizeofdsc017252ww.jpg

resizeofdsc017262tx.jpg

resizeofdsc017381se.jpg

łazienkowa sesja,hehehehe :laugh:

TIILI - to tez masz niezle go brzucholka .... ;D ;D ;D

szkoda ze bokiem sie nie ustawilas do fotki lepiej byloby go widac ...

Kociak uspokuj się

Kociak ma malutki
i jak to z kociakami bywa chodzi i miałczy, że ma mały
a moim zdaniem nie ma takiego malutkiego,
pokazała nam go u nas (na wrześnwkach)

Ale brzuszki macie naprawde duże, my jeszcze musimy poczekać
ale juz nie duzo

gumecka pisze:
Skarbus- chyba cellulit cie ominal co nie, masz piekne nozki gladziutkie a ja na swoje nie moge patrzec.

He he cellulit to ja mialam juz i przed ciaza, ale malo widac na szczescie :)

A teraz jestem juz o 8kg lzejsza :))))))))))

CzeSC DZIEWCZYNY!!!

Byłam dziś na kontroli i chcialabym sie z Wami podzielić tym co mnie zmylilo. Z tym czopem, to wcale nie jest tak, że odchodzi caly i przekrwiony. Bo jeśli na to będziecie sie powoływać, to można to przeoczyć. Jeżeli rozwarcie jest jeszcze małe, to czop może wychodzic w kawałkach. Jest to taka biała ciągnąca się galareta w małych ilościach. I wyszło na to, że mi już odchodził -więc teraz czekam cierpliwie na ten wielki dzień i godzinę "0". Czyli juzż tylko do 10ego czerwca, mam już mieszane uczucia, chciałabym już urodzić a jak wiem, że to już tak blisko, to boję się strasznie...

Aha i jeszcze jedno, nie ma co panikować, bo jeśli najpóźniej 4 dni po terminie się nie rozdwoimy, to gin daje skierowanie do szpitala... a z tąd już na pewno wrócimy z dzidzią. GŁOWY DO GÓRY KOBITKI!!! Musi być dobrze!!

reklama
Mam do Was jeszcze jedno pytanie.
Czy znacie jakiś skuteczny sposób na rozstępy?? Zaczęły mi wyłazić pod koniec ciąży i już nie mam do nich siły. Smaruję brzusio Fissanem, ale może znacie coś bardziej skutecznego?

Do góry