reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

reklama
wiesz co kamila ja tez baralam fenoterol od 30 tc .... w 37 odstawilam i teraz takze cisza ... tzn. mam skurcze (bol w podbrzuszu jak na okres) i czasem cos mi tam w krzyzu populsuje ... no i to co wyzej pislam chyba ten czop po trochu mi odchodzi ... brzucho jest nizej ... ale tak to nic mi sie nie dzieje wiecej (no i mam mega apetyt - powiedzialbym ze dziki - czytal dzis ze to taze jedna z oznak zblizajcaego sie pordu)

no ale trzeba pamietac ze kazda kobieta indywidualnie ropzpoczyna porud i ze nie ma jednej okreslonej teori porodowej wedlug ktorej mamy poznac czy to juz ... a w sumie szkoda - latwiej bylo by nam wiedziec ze to u wszystkich atk samo sie odbywa :)

Pozdrawiam

wiesz co smieszne przejezyczenie ... ale ja nawet nie zwrocilam, uwagi - ze tam jest ciaze a nie porod ... bo w smie teraz ciagle sie mysli tylko o tymjak wywolac porod :p

ja sie nie powinam tym interesowac :):):):):):):):) dla mnie za wczesniej jest jeszcze na to zeby wywolac porod ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ale juz naprawde licze dni kiedy sie urodzi

Tuśka - a mój apetyt wręcz przeciwnie, od tygodnia drastycznie osłabł, ale co z tego jak dalej waga rośnie bo spuchnięta jestem jak balon. Już żadne buty mi niewchodzą na nogi......
Pozdrawiam sedecznie

Tuska brawo, uadalo sie. No to razem z Wronka macie duzie brzuski, dobrze ze to juz tuz tuz.

Ja przy swoim juz nie wytrzymuje bo kolanka nawalaja ale to przez kontuzje a teraz taki ciezar musza dzwigac. :laugh:

Kamila wiesz co moze masz zatrucie ciazowe skoro tak mocno puchniesz ??? mowilas o tym dla swego ginka... ??? bo to jest dosc wazne ... ???

ja nie puche - no w sumie jak byly te upaly to i moj maz puch wiec to raczej normalne wtedy bylo - a tak jest ok .... ;D

reklama
tak sie ciesze ze wkoncu wam sie pokazalm heheh i bez meza udalo mi sie wstawic fotke ...

dziekuje za pomoc :-*

Do góry