reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

reklama
wiesz co kamila ja tez baralam fenoterol od 30 tc .... w 37 odstawilam i teraz takze cisza ... tzn. mam skurcze (bol w podbrzuszu jak na okres) i czasem cos mi tam w krzyzu populsuje ... no i to co wyzej pislam chyba ten czop po trochu mi odchodzi ... brzucho jest nizej ... ale tak to nic mi sie nie dzieje wiecej (no i mam mega apetyt - powiedzialbym ze dziki - czytal dzis ze to taze jedna z oznak zblizajcaego sie pordu)

no ale trzeba pamietac ze kazda kobieta indywidualnie ropzpoczyna porud i ze nie ma jednej okreslonej teori porodowej wedlug ktorej mamy poznac czy to juz ... a w sumie szkoda - latwiej bylo by nam wiedziec ze to u wszystkich atk samo sie odbywa :)

Pozdrawiam

wiesz co smieszne przejezyczenie ... ale ja nawet nie zwrocilam, uwagi - ze tam jest ciaze a nie porod ... bo w smie teraz ciagle sie mysli tylko o tymjak wywolac porod :p

ja sie nie powinam tym interesowac :):):):):):):):) dla mnie za wczesniej jest jeszcze na to zeby wywolac porod ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ale juz naprawde licze dni kiedy sie urodzi

Tuśka - a mój apetyt wręcz przeciwnie, od tygodnia drastycznie osłabł, ale co z tego jak dalej waga rośnie bo spuchnięta jestem jak balon. Już żadne buty mi niewchodzą na nogi......
Pozdrawiam sedecznie

Tuska brawo, uadalo sie. No to razem z Wronka macie duzie brzuski, dobrze ze to juz tuz tuz.

Ja przy swoim juz nie wytrzymuje bo kolanka nawalaja ale to przez kontuzje a teraz taki ciezar musza dzwigac. :laugh:

Kamila wiesz co moze masz zatrucie ciazowe skoro tak mocno puchniesz ??? mowilas o tym dla swego ginka... ??? bo to jest dosc wazne ... ???

ja nie puche - no w sumie jak byly te upaly to i moj maz puch wiec to raczej normalne wtedy bylo - a tak jest ok .... ;D

reklama
tak sie ciesze ze wkoncu wam sie pokazalm heheh i bez meza udalo mi sie wstawic fotke ...

dziekuje za pomoc :-*

Do góry