reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

piekne zdjecia ;)

Ja sobie samam sesje zrobiłam i zdjecia wyszły super. W sepii i czarno-białym wychodza po prostu rewelacyjnie. Fajnie bedzie popatrzec jak wyglądało moje ciało w 40 tygodniu. Niestety zadne raczej sie nie nadaje do pokazania na forum, chociaz z jedno moze by sie znalazło.

Gumecka twoje zdjecie jest piekne, naprawde.

reklama
Dzieki babeczki

Dawidowa szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie to wzajemnie bysmy sobie zribily takie piekne zdjecia ;)

Hogatka ale ladny brzusio- kurcze ale wysoko go masz a tu juz koncowka.

A moj mezo jak mu pokazalam te zdjecia to sie o maly wlos nie obrazil i oczy wywali skad ja mam takie bo przeciez jak mozna sobie samej zrobic takie zdjecie, hahahah i podejrzewa mnie ze jakis inny facet mi je zrobil buhahahahaha, juz dawno sie tak nie cieszylam widzac ze sie rozzloscil hihihi. :laugh:

Mój mężulek chciałby mieć już dzidziusia na świecie więc zaproponowałam mu sexik ale on się boi że małego uszkodzi albo mi będzie nie dobrze i powiedział że może ze mną najwyżej po schodach pobiegać!
No i weż tu faceta o coś poproś!!!

Madzik nie martw się mój mówił to samo albo, że on nie może bo mysli, że tam zaraz obok jest głowa małego i że co on sobie pomyśli :)

Tak to jest z tymi facetami, najpierw by chcieli a potem kiedy przychodzi co do czego, po prostu okazuja sie tchorzami :laugh:

hyhyh tez to juz gdzies slyszalam Chyba u mnie w domu Nie bo tam jest male moze mu sie cos stac
Nawet do tego stopnia ze mnie nie przytuli normalnie bo sie boi brzucha dotknac ::) ::) ::) ::)

No przyznaję że te nasze chłopy to są tchórze,oni bardziej się boją od nas
ciekawe co to będzie w szpitalu przy porodzie,mój facet to pewnie zemdleje i lekarz będzie się musiał nim zajmować zamiast mną!
Cieniasy ci faceci!!!

reklama
Kociak-mam taką nadzieję ale mój facet jest strasznie wrażliwy na krew jak przeciął sobie palec i zaczęła mu lecieć krew to zrobił się blady i musiał się położyć żeby nie zemdleć!
Ale poród będziemy mieli rodzinny i chodziliśmy do szkoły rodzenia więc mam nadzieję że się trochę oswoił z tą myślą i jak narazie to chce być przy porodzie!
zobaczymy jak to przeżyje

Do góry