reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

reklama
Tuśka....a ja już się martwiłam ,że tylko móój brzuchol taki wielki....a widze ze idziemy łeb..w łeb...hihi ;D

Kociak pisze:
hm a komus udalo sie wywolac juz ciaze ??? czy tylko tak slyszalyscie ? ;)

ciążę? to chyba nam wszystkim ;D ;D ;D, a ja uważam że takie metody nic nie dają, jak dziecko jest gotowe to startuje i już bez względu na termin i USG

ja to ochote na baraszkowanie mam (tego nie moge nie powiedziec) ale wiecie co ochota mi mija jak widze swoja nieporadnosc w trakcie .... :-[ i jeszcze jak mi mala podskoczy oare razy to wogole ... juz nie mam ochoty na baraszkowanie .... ::)

nio tak jak pislam i wez tu badz madrym ....

lekarz gin. powiedzial mi ze wcale nie musi czop odchodzic ani nic wylatywac - to wszystko moze sie zaczac przed samym porodem a nawet i w trakcie

No właśnie. Bo mi nic nie wychodzi. I brzuch mi się nie opuścił. Ale w pierwszej ciąży też nie wyszedł mi czop ani się brzuch nie opuscił. Po prostu odeszły wody i nic.........musieli ciąć. Więz generalnie to nie bardzo wiem na co mam czekać tym razem. Pomijam drobny fakt, że od 27 tyg brałam fenoterol bo skurcze, a teraz fenoterol odstawiłam (już 2 tyg temu) i cisza........

reklama
Do góry