reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tekst usłyszany: "ciąża to nie choroba"

Czepianie się słówek . Zły stan zdrowia =odpoczynek w sprzyjających warunkach
A wiesz ile kobiet na 100% płatnym ZL uprawia wyczynowo sport, leci na wakacje w tropiki, dorabia sobie w domu?
O to tu chodzi.
Zwolnienie kiedy nie możesz pracować jest zasadne, ale kiedy jesteś w stanie iść na całonocne wesele, zdobywać górskie szczyty czy pracować na czarno w domu nie można mówić o dolegliwościach.

reklama
Już usłyszałam że jesteście bezduszne i Ty i witch84 więc

Dobrze. Mam nadzieję że nigdy nie doświadczysz dolegliwości ciążowych, bądź w pełni zdrowa, pracuj , powodzenia. Ale proszę nie oceniaj jak nie masz pojęcia jak ktoś się czuje . Jesteśmy w Europie ,kobiety mają swoje prawa w ciąży,oby mniej było takich ludzi jak Ty.
Bezduszne. Rozbawiłaś mnie.

Oby mniej było takich ludzi jak ja? Czy życzysz mi śmierci?

Ej dziewczyny, gdzie wasza empatia? Jak ktoś się z wami nie zgadza to wrzeszczycie, że druga strona jej nie ma, więc pytam - gdzie się podziała u was?

Według mnie też ciąża to nie choroba. I na pewno chorobą nie jest. Ale, ale ja mialam na l4 dolegliwości okolociazowe wpisane i np. niewposciagliwe wymioty ciezarnej to choroba, albo cokolwiek innego. Sama ciąża sama w sobie nie. Aczkolwiek ten tekst jest irytujący, to prawda.

reklama
Do góry